Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Marta Farrés (PSC): “Sabadell ha parlat socialista” Destacado

By Mayo 28, 2023 134
Marta Farrés i el PSC celebrant el triomf Marta Farrés i el PSC celebrant el triomf David Jiménez/Isabadell

A les 22 hores i 22 minuts, Marta Farrés ha parlat enmig de l’eufòria a la seu del Partit Socialista. Després d’un munt d’abraçades i felicitacions ha donat les “gràcies a tots els que votat socialista” i ha qualificat com a “increïbles” els resultats que li donen la majoria absoluta amb 14 dels 27 regidors. Quatre més que l’any 2019 i nou més que el 2015.

 

https://www.isabadell.cat/politica/eleccions-municipals-2023/marta-farres-sabadell-ha-parlat-socialista/

El PSC tornarà a tenir la majoria absoluta de l’Ajuntament després de 20 anys (2003). L’eufòria a la seu socialista del carrer Latorre ja s’ha vist des de les 9 de la nit quan un terç de l’escrutini ja donava els 14 regidors. Manuel Robles, Sònia Sada i Montse Gonzàlez són els regidors que primer s’han deixat veure. Així com històrics com Simón Saura i Montserrat Capdevila. A les 10 de la nit han arribat Laura Reyes, Adrián Hernández i Víctor Motos. Aquest últim serà nou regidor. Després han arribat Eloi Cortés, Pol Gibert i una exultant Marta Farrés enmig dels crits de ‘Visca visca, visca, Sabadell socialista”.

“Vull dedicar aquesta increïble victòria. Primer, a tots els components del Partit Socialista de Sabadell per com han treballat tan durant el dia d’avui com tota la campanya. I també personalment a una persona de 85 anys que ha anat a votar amb mobilitat reduïda al col·legi Pau Casals i que s’ha desmaiat però ha dit que votava a Marta Farrés. Avui quan he rebut aquest missatge m’he emocionat i va per ella”.

Marta Farrés, Pol Gibert, Montse González, Eloi Cortés, Mar Molina, Adrián Hernández, Laura Pineda, Carles de la Rosa, Silvia Garcia, Manuel Robles, Laura Reyes, Víctor Motos, Antonio Rodríguez i Sonia Sada són els 14 regidors del PSC.

“Avui es una gran victòria per Sabadell i un reconeixement per la feina feta durant aquests quatre anys. Es un premi per la política tranquil.la i serena. Una manera de fer sense buscar polèmiques. Tenim 14 regidors, com abans tenien 10 i treballarem igual amb tota la gent que volgui treballar amb nosaltres per la ciutat, Sabadell ha parlat i a partir de demà ens posarem a treballar per dir igual que ho diem ara, que Sabadell estarà millor dintre de quatre anys que ara”.

Farrés ha rebut un ram de flors enmig de la música festiva i l’eufòria al carrer Latorre. Marta Farrés, alcaldessa fins el 2027.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 23 Junio 2023 21:32
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario