Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Joan Mena (Sabadell En Comú Podem): “Tenir dos regidors era un escenari previst” Destacado

By Mayo 28, 2023 154
Alejandra Sandoval i Joan Mena Alejandra Sandoval i Joan Mena SECP

Joan Mena ha valorat positivament els dos regidors de Sabadell En Comú Podem “després de no tenir representació dels comuns fa quatre anys” [Sabadell en Comú va quedar fora; Podem va entrar].

https://www.isabadell.cat/politica/eleccions-municipals-2023/mena-sabadell-en-comu-podem-tenir-dos-regidors-escenari-previst/

Torna a Sabadell on va ser regidor fins a l’any 2015 i després de ser una de les veus dels Comuns a Madrid. Mena s’ha mostrat “sorprès” de la gran victòria socialista afirmant que “no m’agraden les majories absolutes”. Un total de 5.636 sabadellencs han votat per ‘una altra mena d’alcalde’.

 

Joan Mena i Alejandra Sandoval seran els regidors al consistori. Cal recordar que l’any 2019 els comuns van quedar fora i Podem va treure un per la ja exregidora Marta Morell que ha quedat fora del consistori.

“Tenir dos regidors era un escenari previst, encara que és clar ens agradaria haver obtingut més però també és cert que veníem de no tenir un espai polític a l’ajuntament en els últims quatre anys. Això també es nota, però estem contents de la campanya que hem fet. Ha estat una nit electoral tranquil·la a la nostra seu, ja que ben aviat hem vist que tornaríem al consistori”.

Mena s’ha quedat “sorprès de la majoria absoluta socialista dient que “no m’agraden les majories absolutes perquè no permet fiscalitzar l’actuació en tenir el poder”.

Vox i l’abstenció

El candidat de SECP ha mostrat la seva “decepció per l’alta abstenció de 10 punts respecte a fa quatre anys!” i ha afirmat que “és una cosa que ens ho de mirar tots els partits polítics perquè alguna cosa estem fent malament”. Sobre els dos regidors de Vox ha dit que “és molt mala notícia que entri l’extrema dreta a l’ajuntament per tot el que suposa tenir un partit com aquest a la nostra ciutat”.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 23 Junio 2023 21:41
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario