Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Seat Tarraco, triat com a Cotxe de l'Any a Catalunya 2020 per l'APMC Destacado

By Diciembre 13, 2019 911
APMC APMC

SEAT Tarraco, triat Millor Cotxe de l'Any a Catalunya 2020, per l'Associació Premsa Motor de Catalunya (APMC), L'arribada de la nova Tarraco com a vaixell insígnia de SEAT, ha suposat la culminació de l'ofensiva de la companyia en el segment dels SUV. Dissenyat per a conductors que necessiten la versatilitat d'un cotxe de cinc o set places.

 El nou Tarraco era sense cap dubte un ferm candidat a el premi 'Millor Cotxe de l'Any a Catalunya 2020', premi que finalment ha aconseguit a l'imposar-se als set restants candidats. El SEAT Tarraco ha obtingut 103 punts, en segona posició ha quedat l'Audi e-tron amb 64 ​​punts, mentre que tercer ha estat el Peugeot 208, amb 63 punts. La nostra web www.jordipress.com es a la llista de mitjans de l'APMC.

 

   Ara que el mercat dels SUV està en plena expansió, el Tarraco té un paper fonamental per a la companyia espanyola, ja que contribueix a un major creixement en un moment en què les vendes de SEAT estan augmentant de forma constant. Així, a falta d'un mes per acabar 2019, la companyia automobilística ja ha assolit el major volum de lliuraments en la seva història i lidera clarament el mercat espanyol. Entre gener i novembre, SEAT ha venut 542.800 cotxes, un 10,3% més que en el mateix període de 2018, dels quals 103.166 corresponen a el mercat nacional. SEAT ha aconseguit aquest mes de novembre un rècord, amb 44.100 vehicles lliurats.

 

  El SEAT Tarraco, per la seva atractiva relació qualitat-preu; seva increïble dinamisme, que manté el caràcter esportiu de la marca; la seva gran qualitat d'acabats a l'interior, que fa de cada viatge un autèntic plaer; la gran versatilitat de les seves fins a set places; un alt nivell d'equipament; seva imponent i elegant disseny, que mostra el nou llenguatge de la marca espanyola; i la seva varietat de motors de gran eficiència, que obtenen l'etiqueta mediambiental C i ZERO, aquesta última gràcies a la incorporació de l'imminent motor híbrid endollable. Sense cap dubte un digne guanyador dels premis de l'Associació Premsa Motor de Catalunya.

 

    Així mateix, el complet paquet de sistemes d'assistència a la conducció i tecnologies d'avantguarda, ofereix els més alts estàndards en confort i en seguretat, situant a l'Tàrraco com una referència en el seu segment, i un dels SUV més innovadors.

 

  El SEAT Tarraco ha estat dissenyat i desenvolupat en a Martorell i es produeix a Wolfsburg (Alemanya). Utilitza la plataforma MQB-A LWB (batalla llarga) de el Grup Volkswagen, i ofereix una gran versatilitat gràcies a les seves fins a set places i un gran maleter en configuració de cinc places amb 760 litres amb dues files de seients i fins 1.920 litres amb la segona fila abatuda.

 

  "SEAT està duent a terme la seva major ofensiva de producte dels últims temps. El SEAT Tarraco, el nostre primer SUV de grans dimensions, forma part dels plans de futur de la companyia per ampliar la gamma de models, afirma el director general de SEAT Espanya, Mikel Palomera. "El Tarraco completa la nostra gamma SUV, fomenta la imatge de SEAT en el segment i està atraient ajudarà a atreure nous clients a la família SEAT".

 

   El nou SUV està disponible amb motors de gasolina i dièsel de 150 i 190 CV de potència, que compleixen amb els requisits de la legislació més exigent quant a emissions. Es pot triar amb el sistema de tracció integral 4Drive de SEAT, associada sempre a la caixa de canvis automàtica DSG de set relacions. Així mateix, al llarg de l'any 2020 s'incorporarà la motorització híbrida endollable (PHEV).

 

   Disponible en acabats: Style i Xcellence, rebrà l'any 2020 la terminació més esportiva, FR.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 13 Diciembre 2019 13:10
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario