0-1. El Sabadell perd amb el líder Villarreal B en una nova demostració de desencert en atac

By Octubre 01, 2021 428
El Sabadell va caure davant el Villarreal B El Sabadell va caure davant el Villarreal B CE Sabadell

A dotze punts del líder i en zona de descens. Aquesta és la realitat que deixa la derrota del Sabadell davant el Villarreal B. Un gol del visitant Escoris al minut 41 ha estat suficient perquè el Villarreal sumi 16 de 18 punts possibles i el Sabadell només quatre, sense cap victòria, en sis partits. Insuficient quan es vol aspirar a tornar a Segona A. S’està en zona de baixar a Segona RFEF. L’equip d’Antonio Hidalgo ha tingut més ocasions que en els altres partits però es queda per quarta vegada sense marcar.

Jordi Sánchez. Isabadell.cat

El Sabadell ha sortit molt endollat d’entrada. Especialment el seu davanter Toni Gabarre només ha trigat un minut en fer el primer xut sobre la porteria visitant. Això si, massa alt. Tampoc el seu xut, aquest cop massa fluix, després d’una bona combinació amb passada enrere de Joseba Muguruza ha canviat la sort del 9 arlequinat. Totes dues ocasions en només sis minuts.

El Villarreal B, que arribava com a líder, també ha mostrat, ben aviat el seu nivell. Sergio Lozano en llançament llunyà ha obligat a intervenir a Kike Royo. També Arana en una rematada perillosa que ha sortit fora. El domini era altern i el nivell de joc alt per uns i d’altres. Passada la mitja hora, Sergio Aguza en dues rematades consecutives -una alta i l’altra a les mans d’Iker-, ho ha intentat sense fortuna.

Tot el contrari que el líder. Una pèrdua de pilota al mig del camp, ha originat un ràpid contracop dels groguencs amb rematada creuada d’Esmorís a la xarxa. Era el 0-1 al minut 41. I així s’ha arribat al descans. A la segona part, el Sabadell ha sortit amb força. Un parell d’aproximacions abans que Antonio Hidalgo fes el primer canvi. Kaxe ha entrat per Aaron Rey. El tècnic local apostava per dos davanters purs i només entrar Kaxe ha rematat de cap, alt. Poc després, Alfred Ezzarfani han entrat en joc posant al camp més atac. El domini arlequinat, a la segona part ha estat total. Aguza ha tingut un altra bona opció en un córner. Tot sense notícies del líder en atac, jugant amb la tranquil.litat del 0-1. Només a la prolongació, Ezzarfani ha fet intervenir a Iker. Al final del partit, divisió d’opinions entre aplaudiments i xiulets a la grada.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Guillem Molina, Áleix Coch; Muguruza (Alfred, min.59), Boniquet (Altimira, min.75) Aguza, Dani Sánchez (Astals, min.75); Aaron Rey (Kaxe, min.52), Gabarre, Jacobo (Ezzarfani, min.59)
Villarreal B: Iker; Leal, Esmorís (Medina, min.82), De la Fuente, Del Moral (Bueno, min.82) Ahn (Pascual, min.71), Carlo, Arana (Pacheco, min.57): Iñiguez , Collado (Flores, min.57), Lozano.
Àrbitre: Bestard Severa (Balear). Targetes a Gabarre. Del Moral, Lozano, De la Fuente, Iker.
Gol: 0-1 min.41: Escoris

Ultima actualización Sábado, 23 Octubre 2021 12:22