1-0. El Sabadell obté el premi de la victòria davant el Sanluqueño amb gol de Moha al 83 Destacado

By Octubre 15, 2021 761
Moha Ezzarfani celebrant el gol Moha Ezzarfani celebrant el gol Sendy Dihor

A la vuitena ha estat la vençuda. Un gol de Moha Ezzarfani al minut 83 ha servit perquè el Sabadell guanyés al At.Sanluqueño per 1-0 i de passada trencar la mala ratxa de resultats en aquest inici de temporada. L’equip d’Antonio Hidalgo ha fet mèrits de sobres per guanyar amb solvència amb moltíssimes ocasions de gol però ha hagut d’esperar a set minuts pel guanyar tres punts d’or que han de servir com a punt d’inflexió per la temporada. El públic, que en 2.815 persones ha acudit a l’Estadi no ha deixat d’estar amb l’equip durant els 97 minuts que ha durat el partit.

Jordi Sánchez. Isabadell.cat

L’entrenador Antonio Hidalgo ha donat un primer missatge amb l’alineació d’avui. Ha posat d’entrada els mateixos onze jugadors que van perdre a Tarragona en el millor partit d’aquest decebedor inici de campanya. El Sabadell ha anat de menys a més durant la primera part. De fet, l’Atlético Sanluqueño ha fet el primer i únic xut en tot el partit, al minut 1, en un llançament de fora de l’àrea de Hassane que ha aturat sense problemes Kike Royo.

Els arlequinats s’han entonat conforme avançava al matx. Això si, a partir de la primera ocasió d’Aleix Coch, en un cop de cap a la sortida d’un córner l’al·luvió d’ocasions en un quart d’hora – del 25 al 40 – han estat continues. El davanter Kaxe ha rematat de cap fora tras un gran centre d’Alfred. Al minut següent, ambdós protagonistes han intercanviat els papers. Recuperació i bona conducció de Kaxe perquè Alfred rematés fluix a les mans del veterà Falcón. Els còrners s’han anat succeint com un intent de gol olímpic de Boniquet que ha refusat de nou Falcón. Néstor Querol, molt actiu al final del primer període ha tingut les dues millors ocasions pràcticament seguides. Primer en un xut col·locat que Falcón ha tornar a refusar a córner i després en una altre enverinat que ha tocat a un defensa andalús i que de nou ha anat a la cantonada.

La segona part ha tingut el mateix guió. Al minut 49 s’ha viscut una jugada que defineix la manca de sort als metres finals. Un gran eslàlom d’Aaron Rey amb centrada mil·limètrica al cap de Néstor Querol ha acabat amb la pilota al pal i el posterior refús d’un defensa andalús a córner. De nou Néstor, el millor arlequinat al partit, ha rematat per quarta vegada i aquest cop, Falcón ha evitat el gol del castellonenc. Antonio Hidalgo ha tret tota l’artilleria que disposava a la banqueta. Jacobo, Gabarre, Muguruza – que malgrat ser defensa ha estat tot un perill per la banda – Altimira i Moha Ezzarfani, com últim relleu al 78. Del Sanluqueño sense notícies en atac.

Al minut 83 ha arribat el premi. Gran jugada per la banda dreta amb passada enrere que Moha amb un xut col·locat que ha picat al pal, ha entrat per fí a la xarxa. El públic ha embogit i els jugadors han pogut aguantar fins els set minuts de prolongació per treure la primera victòria en vuit jornades. Merescut especialment per Antonio Hidalgo, que ha estat el primer en sortir del camp.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio (Muguruza, min.62), Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Boniquet (Altimira, min.71), Aguza (Moha, min.79); Alfred (Jacobo, min.62), Aaron Rey, Néstor; Kaxe (Gabarre min.71)

At Sanluqueño: Falcon; Ramón, Javi Duro, Pelón, Edu Oriol; Azkue (Cervero, min.79), Hassane, Caballé (Theo, min.79); Miguelete (Canillas, min.60), Gaucho (Navarro, min.60), Armental (Toni, min.71).

Àrbitre: Tarraga Lájara (Col.legi  Valencià). Targeta al local Óscar Rubio i al visitant Armental.

Gol: 1-0, min.83: Moha.

Incidències: 2815 persones a la Nova Creu Alta.

Ultima actualización Sábado, 23 Octubre 2021 16:08