Vinicius Tanque passa per sobre del pitjor Sabadell a Mallorca (3-1) Destacado

By Octubre 24, 2021 347
Vinicius Tanque marcó dos goles para el At.Baleares Vinicius Tanque marcó dos goles para el At.Baleares Crispulo Diaz

Desfeta del Sabadell a Mallorca en el pitjor partit de la temporada davant un Atl. Balears que ha aprofitat la feblesa defensiva arlequinada amb dos gols de córner i un altre en un contracop per liquidar el partit en menys d’una hora. Antonio Hidalgo ha repetit alineació per tercera jornada consecutiva després del bon partit sense premi a Tarragona -derrota per 1-0- i del triomf, pel mateix resultat, davant Atlético Sanluqueño.

Jordi Sánchez. Isabadell

Aquest cop, la història davant l’invicte Atlètic Balears ha estat ben diferent. El segon classificat ha estat molt superior a la primera meitat davant un Sabadell que ha donat una imatge molt fluixa en els primers 45 minuts. Només un xut sense gaire perill de Sergio Aguza al minut 3. El Balears sí que ha aprofitat la primera opció que ha tingut. La badada defensiva al minut 12 ha estat important. Un llançament de cantonada amb doble rematada d’Oloartua i Vinicius Tanque ha significat l’1 a 0. Els jugadors s’ho han mirat ben de prop sense intervenir.

El Sabadell, lluny de reaccionar, ha patit una altra mala notícia. El capità Aleix Coch, possiblement el millor en aquest inici de temporada jugant els 720 minuts fins ara, s’ha lesionat el genoll i ha hagut de ser canviat per César Morgado. El pitjor regal d’aniversari pel central tarragoní que aquesta setmana ha complert 30 anys. Pràcticament a la jugada següent una pèrdua de pilota al mig del camp de Xavi Boniquet, ha anat a parar a Armando Shashoua. La passada en profunditat cap a Vinicius Tanque ha fet que el brasiler marquès el 2-0 sobre la sortida de Kike Royo. Dos gols en contra i un lesionat en 25 minuts. L’ex arlequinat Manel Martínez encara ha tingut una bona ocasió per marcar el tercer pero ja hagués estat un 100 per cent d’efectivitat. Si el futbol fos bàsquet, Antonio Hidalgo hauria demanat temps mort.

Quatre canvis al descans

El descans ha deixat ben clar el que opinava el tècnic arlequinat del què ha vist al primer temps. Hidalgo ha fet els quatre canvis que li restaven d’una tacada. Possiblement si hagués pogut fer onze canvis, els hauria fet. Han entrat Muguruza, Jacobo, Gabarre i Moha per Sánchez, Alfred, Kaxe i Aaron Rey.

El Sabadell ha fet més perill en cinc minuts que en tota la primera part amb Moha que ha fet el primer xut entre pals del partit. Això si, lluny d’arribar el 2-1, el que ha arribat és el 3-0. Els illencs han repetit la història del 1-0. Còrner a favor i fins a tres jugadors han tocat la pilota. Vinicius Tanque al pal i Luca Ferrone a porta buida ha aprofitat el refús per sentenciar el partit. Malgrat que s’ha reclamat fora de joc, resulta inadmisible que el rival marqui dos gols en els dos únics córners que ha disposat. En canvi, el Sabadell amb set còrners a la segona part ha estat incapaç de fer perill, a pilota aturada.

L’unic brot verd del Sabadell al partit ha arribat al minut 70. Una centrada-xut de Jacobo Gonzàlez amb la necessaria col.laboració del porter balear René Roman ha valgut el 3-1. Tenien vint minuts per endavant per ficar-se en el partit però no han creat gaire perill. El Sabadell continua una setmana més en la zona de descens amb només set punts en nou partits. En canvi, el líder Villarreal B ja té 25 i el Balears, segon, porta 19. Suspens en aquest primer quart de la temporada. El proper diumenge arriba a la Creu Alta, l’UCAM de Murcia.

FITXA TÈCNICA

Atlétic Balears: René Román; Luca Ferrone (Alex, min.76), Vilarrasa (, Olaourtua, Carlos Delgado; Armando Shashoua, Petcoff (Jaume, min.90), Canario (Hugo, min.76), Jose Fran (Orfila, min.68); Vinicius Tanque (Toni, min.90), Manel Martínez
Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch (Morgado, min.24), Guillem Molina, Dani Sánchez (Muguruza, min.46), Boniquet, Aguza, Alfred Planas (Jacobo Gonzàlez, min.46), Aarón Rey (Moha, min.46), Néstor Querol, Kaxe (Gabarre, min.46).
Àrbitre: Campos Salinas (col.legi murcià). Tarjeta als locals Petcoff, Tanque i Alex i als visitant Boniquet, Aguza i Indias (a la banqueta)
Gols: 1-0, min.12: Vinicius Tanque; 2-0, min.25: Vinicius Tanqué; 3-0, min.57: Luca Ferrone; 3-1, min.70: Jacobo Gonzàlez.

Ultima actualización Viernes, 29 Octubre 2021 17:04