El Sabadell agreuja la seva crisi amb una contundent derrota a Madrid Destacado

By Noviembre 20, 2021 405
El Real Madrid Castilla ha estat millor que el Sabadell El Real Madrid Castilla ha estat millor que el Sabadell LafabricaCRM

El Sabadell ha tornat a perdre, aquest cop davant el Real Madrid Castilla per 3-0 amb un nova sensació de feblesa. El filial merengue ha marcat en els tres xuts que ha tingut, dos d’ells de penal. El Sabadell també ha tingut tres xuts però sense efectivitat. Les xifres, amb només 11 punts en 13 partits quan es compleix un terç de la temporada, són de descens. I en venim d’un. El futur d’Antonio Hidalgo penja d’un fil.

Jordi Sánchez. Isabadell

Antonio Hidalgo ha fet cinc canvis respecte a la derrota davant el San Fernando amb l’entrada d’Óscar Rubio, Guillem Molina, Facu García, Néstor Altimira, aquest últim debutant com a titular. Canvis i canvis però només dues alineacions han servit durant la temporada per guanyar partits.

Ni Real Madrid Castilla ni Sabadell han fet res noticiable fins al minut 25. I quan ha arribat la notícia ha estat negativa. Juanmi Latasa ha rematat de cap completament sol per marcar l’1-0. Ha estat l’única ocasió de l’equip de Raúl Gonzàlez al primer temps.

Amb el marcador en contra, el Sabadell ha despertat agafant el domini del partit. També ha disposat només d’una ocasió en una gran llançament de falta de Jacobo amb aturada de Fuidias. Questió d’efectivitat. L’àrbitre Ruiz Àlvarez ha perdonat la vermella al local Mario Martín en una duríssima entrada a Facu García. L’argentí, que acostuma a fer més faltes, ha rebut moltes trompades avui.

A la segona part, el Sabadell ha fet més perill en tres minuts que en tot el primer temps. Primer amb una rematada d’Aguza i després amb un nou xut de Jacobo, també alt.

Dos penals en sis minuts

Aquest bon inici ha quedat en no res amb dues jugades calcades a l’àrea arlequinada. Dos penals en només sis minuts -el primer inexistent- han fet que Aranda i Dotor trenquessin el partit amb el 3-0 al minut 61. Enmig d’aquests dos penals, Hidalgo ha fet quatre canvis amb l’entrada de Muguruza, Sánchez, Gabarre i Moha. Precisament, Moha ha tingut l’oportunitat més clara per marcar però el seu remat s’ha estavellat al pal. També ha estat a prop d’arribar el quart, però Emilio ho ha evitat.

El Sabadell queda una setmana més en descens i agreuja la crisi amb una feblesa impròpia d’un equip pensat per lluitar per l’ascens. Ara tots firmen la permanència. Trist.

FITXA TÈCNICA

Real Madrid Castilla: Fuidias; Santos, Gila, Pablo Ramón, Dotor;  Peter (David, m.77), Rafa Marín, Jaume Jardí (Arribas, mi.59), Aranda (Marvin, m.59), Mario Martín, Latasa (Gudjohnsen. m.77).
CE Sabadell: Emilio; Óscar Rubio (Muguruza, m.55), Iago Indias, Guillem Molina, Caballo (Dani Sánchez, m.55); Facu García (Moha, m.55), Altimira; Aarón Rey, (Gabarre, m.55), Aguza, Jacobo; Néstor Querol (Alfred, m.65)
Àrbitre: Ruiz Alvarez (Asturià). Targetes als locals Latasa, Mario Martín i David i als visitant Aguza i Altimira.
Gols: 1-0, min.25: Latasa; 2-0, m.54: Aranda (p), 3-0, m.61: Dotor (p).

Ultima actualización Lunes, 22 Noviembre 2021 18:40