Néstor rescata un punt del Sabadell davant el Costa Brava Destacado

By Enero 04, 2022 708
El xut de Néstor Querol per l'1 a 1 El xut de Néstor Querol per l'1 a 1 CE Sabadell

El Sabadell ha començat el 2022 sumant un punt a la seva visita a la UE Costa Brava a Palamós (1-1). Els arlequinats han fet un partit de menys a més davant un rival que s’ha avançat amb gol de Cala al minut 40. Només amb el marcador en contra, l’equip de Pedro Munitis ha despertat i Nèstor Querol ha empatat al 65. Als últims minuts, Kaxe ha fallat dues ocasions que haurien pogut donar un premi més gran.

Perfil baix. Costa Brava (19è) i Sabadell (18è), en zona de descens i els dos equips menys golejadors han mostrat les carències en un partit que s’ha disputat, just un mes després de la suspensió del brot de coronavirus arlequinat al desembre. La diferència és el pressupost, clarament superior dels sabadellencs.

El Costa Brava, nom de l’antic Llagostera, ha començat més endollat i el porter Emilio ha estat el protagonista a la primera part. El Sabadell jugava amb baixes de jugadors importants com els sancionats Jacobo i Aguza i els lesionats Facu García i Morgado.

Del possible 0-1 a l’1-0

Al minut 35 una caiguda d’Aaron Rey per entrada de Cala ha semblat un clar penal. Poc després el mateix Cala amb un xut llunyà ha marcat l’1 a 0 amb el que s’ha arribat al descans.

El Sabadell ha sortit amb un altre aire del vestidor i Néstor Querol ha avisat a la primera ocasió de perill del partit. Més sort ha tingut en un llançament llunyà que premiava la feina del castellonenc marcant el seu primer gol de la temporada.

Nèstor Querol celebrant el seu primer gol de la temporada (Foto: CES Twitter)

El partit s’ha convertit en un anar i tornar d’una porteria a un altre. El davanter Kaxe ha entrat pel golejador Néstor. L’ex jugador de la Ponferradina ha gaudit de dues ocasions claríssimes als minuts 83 i 89, però continua sense marcar.

Dissabte, Linares

El Sabadell queda 18è amb 15 punts a cinc punts de la zona de permanència i amb un partit menys. Dissabte rebrà al Linares (18.30 hores) a la Nova Creu Alta, 40 dies després de l’últim partit.

FITXA TÈCNICA

UE Costa Brava: Marcos; Perone, Forlin, Monreal, Galindo, Varela, Romero, Alex López, Pere Martínez (Manchón, m.21), Cala (Moussa, m.59), Boris Garrós (Nuha Mahrong, m.59).
CE Sabadell: Emilio; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Caballo; Iago Indias, Altimira, Boniquet; Aaron Rey, Alfred (Dani Sánchez, min.64), Néstor Querol (Kaxe, min.75).
Àrbitre: Monter Solans (Aragó). Targetes als locals Moussa, Forlin i Galindo i als visitants Muguruza i Altimira.
Gols: 1-0, min.40: Cala; 1-1, min.65: Nèstor Querol.
Incidencies: Partit de la 15ª jornada suspès fa un mes, jugat al Municipal de Palamós.

Ultima actualización Domingo, 09 Enero 2022 17:03