Festa completa del Sabadell davant l'Alcoià Destacado

By Enero 26, 2022 302
Teo Quintero celebrant el gol Teo Quintero celebrant el gol Sendy Dihor

El Sabadell ha guanyat per 3-0 a l’Alcoià en una festa pels 1.771 espectadors que han estat a la freda nit a la Nova Creu Alta. Els gols de Jacobo González i Teo Quintero a la primera part més el de Joseba Muguruza han escalfat a l’afició que ha pogut gaudir del segon triomf consecutiu de l’equip de Pedro Munitis. Un Sabadell que mira cap amunt després de sumar 10 dels últims 12 punts en joc. L’equip continua en descens però amb dos partits menys.

Pedro Munitis ha sorprès d’entrada amb la presència del central Teo Quintero en el lloc de Guillem Molina. El jove central només havia jugat un minut aquesta temporada i va ser per perdre temps al camp del Cornellà. L’aposta de Munitis ha estat brillant, ja que l’exjugador de l’Hèrcules, a més d’estar impecable en defensa ha marcat un dels gols de la victòria.

Domini altern a la primera part amb més possessió visitant i això sí amb una claríssima primera part pel Sabadell. Ha estat al minut 12 quan Néstor Querol completament sol ha enviat la pilota al traveser. A continuació, Jacobo ha tingut un altre, però el seu llançament ha marxat alt. L’Alcoià, que jugava amb l’exdavanter del Sabadell, Toni Gabarre ha gaudit també d’un parell d’ocasions en les botes de Mourad i del mateix Gabarre.

Cinc minuts d’or

Els últims cinc minuts de la primera part han estat claus. Al 41 una falta lateral treta per Xavi Boniquet, refusada malament per un defensa alacantí, l’ha aprofitada Jacobo González per marcar el seu cinquè gol de la temporada. Encara més maca ha estat la celebració, més enllà de les seves tombarelles, quan ha agafat una samarreta del lesionat César Morgado per dedicar-li el gol. El central operat la passada setmana ha abandonat el camp abans que comencés el partit. La ferida és recent.

Jacobo dedicant el seu gol al lesionat César Morgado. Autora: Sendy Dihor

La festa ha continuat a l’última jugada del primer temps i de nou amb un llançament de falta, aquest molt llunyà. Alfred Planas amb un meravellós centre ha trobat el destí idoni en el cap de Teo Quintero que ha mostrat la seva alegria després de cinc mesos de banqueta.

Tercera victòria del Sabadell en els últims quatre partits. Autora: Sendy Dihor

A la segona part, l’Alcoià ha tingut la pilota i ha gaudit de moltes aproximacions, però entre la falta de punteria i l’encert d’Emilio ha evitat més emocions. En canvi, el Sabadell ha tingut les dues més clares. Al minut 82, amb el segon remat al pal de Néstor Querol i al minut 90 amb el 3-0 de Joseba Muguruza en una rematada que ha entrat després de tocar al pal.

El proper partit serà aquest diumenge dia 30 (12 hores) al camp de la Balompédica Linense.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio; Óscar Rubio, Teo Quintero, Aleix Coch, Caballo; Iago Indias (Altimira, m.57), Aguza, Boniquet (Facu García); Néstor Querol (Kaxe, m.90), Alfred (Muguruza, m.71), Jacobo (Dani Sánchez, m.71).
Alcoià: Jose Juan; Lillo (Andy, m.60), Primi, Carlos Blanco, Angel López (Dani, m.60); Fran Miranda, Imanol (Juli, m.75), Antón (Carbonell, m.60), Toni Abad; Mourad, Gabarre (Juanan, m.75)

Àrbitre: Magi Bordoy (Balear) Targetes grogues als visitants Primi i Mourad
Gols: 1-0, m.40: Jacobo González; 2-0, m.45: Teo Quintero; 3-0, m.90: Muguruza

Incidències: 1.771 espectadors a la Nova Creu Alta. La vicepresidenta Ana Navés ha entregat una samarreta pel centenari de la Unió Ciclista Sabadell.

Ultima actualización Sábado, 12 Febrero 2022 17:55