Festival del Sabadell a Sanlúcar i tres punts per surtir del descens Destacado

By Febrero 12, 2022 347
L'alineació del Sabadell al Palmar L'alineació del Sabadell al Palmar CES

Per fi. Quatre mesos després, el Sabadell surt de la zona de descens després de guanyar per 0-3 l’Atlético Sanluqueño en un partit molt complet tant en defensa com en atac. Navas en pròpia porta, Muguruza després d’una gran jugada de Kaxe i Jacobo González amb un golàs han decantat el partit quan encara restava mitja hora. Pedro Munitis suma 18 punts dels últims 24 en joc. Unes xifres espectaculars.

Pedro Munitis ha fet tres canvis respecte al triomf davant l’Atlètic Baleares. Teo Quintero, Facu García i Aguza han entrat per Guillem Molina, Iago Indias i Sergi Altimira. L’únic canvi obligat era el de Iago Indias sancionat que s’ha quedat a casa. Igual que Ramón Folch i Néstor Querol. En canvi, han viatjat els joves Vargas i Català.

El Sabadell ha anat clarament de menys a més a la primera part davant un rival que no fet cap ocasió. Als primers minuts mutu respecte entre ambdós equips amb sortides a la contra però sense l’encert en les rematades. Jacobo González i Diego Caballo en dues accions similars amb xuts massa alts. També ho ha intentat Óscar Rubio en un xut molt creuat.

Quatre minuts d’or

Al minut 36, els arlequinats han tret petroli amb la fortuna com aliada per marcar el 0-1. Sergio Aguza ha iniciat el contracop amb prolongació cap a l’extrem. Allà Joseba Muguruza ha fet una centrada amb direcció a Kaxe. Enmig el defensa Navas ha tocat la pilota enganyant al seu company Falcón a la sortida.

Quatre minuts després ha arribat el 0-2. El porter Emilio Bernad ha començat la jugada amb un llançament en llarg. Kaxe ha agafat la passada. Ha combinat amb Aarón Rey que li ha tornat la pilota i la centrada enrere de Kaxe, l’ha enviada amb un xut sec, Joseba Muguruza per fer el segon.

La segona part ha començat amb el Sanluqueño vorejant l`àrea arlequinada però sense perill per Emilio. Al minut 57 ha arribat l’obra mestra de Jacobo González. El davanter gallec ha rebut la passada d’Aarón Rey i sense parar ha fet un golàs amb un xut des de fóra de l’àrea que ha entrat per tot l’escaire de la porteria de Falcón.

El Sabadell s’ha agradat i ha gaudit de quatre clares oportunitats per ampliar la golejada. Joseba Muguruza per dos cops i Dopi al poc d’entrar al terreny de joc. I especilment al minut 89 en una rematada al pal de Sergi Altimira després d’una passada de Dopi.

Emilio: 330 minuts sense encaixar cap gol

Per la seva part, el porter Emilio Bernad suma una setmana més amb la porteria a zero. Ja són tres jornades consecutives sense encaixar cap gol amb un total de 330 minuts. El pròxim partit serà el dimecres vinent al Carlos Belmonte d’Albacete (19:30 hores).

FITXA TÈCNICA

Atlético Sanluqueño: Isma Falcón; Ramon Riego (Toni García, m.64), Julen Azkúe, Navas (Martínez, m.64), Edu Oriol; Javi Navarro (Alfonso, m.50), Lolo González, Theo García (Hassane, m.50), Armental; Martín (Canillas, m.75), Gaucho.
CE Sabadell: Emilio; Óscar Rubio; Aleix Coch, Teo Quintero, Caballo; Facu García, Aguza; Muguruza (Alfred, m.85), Jacobo González (Dopi, m.82), Aarón Rey (Altimira,m.67); Kaxe (Dani Sánchez, m.82)
Àrbitre: Sánchez Sánchez (Extremadura). Targeta groga al local Edu Oriol i als visitants Teo Quintero i Facu García
Gols: 0-1, m.36: Navas (p.p.); 0-2, m.40: Muguruza; 0-3, m.57: Jacobo González
Incidències: Partit disputar al Palmar de Sanlúcar de Barrameda.

Ultima actualización Lunes, 14 Febrero 2022 21:48