Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Un efectiu Castelló trenca la bona ratxa del Sabadell Destacado

By Marzo 12, 2022 673
Imatge del Sabadell-Castellón Imatge del Sabadell-Castellón Crispulo Diaz

El Castelló ha trencat la ratxa de 12 partits sense perdre del Centre d’Esports Sabadell. Marcador excessiu: la derrota per 1-3 ha estat enganyosa. Els arlequinats s’han avançat amb un golàs de Kaxe, però un rebot ha suposat el ràpid empat. A la segona part, l’àrbitre ha estat protagonista no xiulant un possible penal sobre Iago Indias i expulsant Pedro Munitis i Pedro Doñate de la banqueta. El Castelló amb gran efectivitat ha remuntat i a la prolongació ha marcat el tercer.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/castello-trenca-bona-ratxa-sabadell/

Hi ha victòries amb fortuna, empats pràcticament sense fer gran cosa i derrotes que acaben amb 4.646 espectadors aplaudint a l’equip per l’esforç i el bon joc en molts moments com ha passat davant el Castelló.

 

L’entrenador, Pedro Munitis, ha hagut de retocar l’onze pels problemes que han passat la nit de divendres, Aguza, Altimira i Aaron Rey. Intens. Així ha començat el partit entre Sabadell i Castelló amb els dos equips lluitant per tenir la possessió des del primer moment en una mostra de dos conjunts que volien la pilota per agafar el timó del partit. Tot plegat en un primer quart d’hora d’anades i tornades sense incidència pels porters Emilio i Alvaro.

Muguruza ha estat protagonista de la jugada de l’1 a 0 amb l’assistència del gol. Autor: Críspulo Díaz

Al minut 19 ha arribat l’1 a 0 amb creació de dos exjugadors del Castelló. Iago Indias ha lluitat per una pilota que ha arribat a Joseba Muguruza. La centrada del carriler basc l’ha rematada amb un gran cop de cap Kaxe al fons de la xarxa. Golàs.

Del possible 2 a 0 a l’empat

Dos minuts després, una esplèndida combinació iniciada per Muguruza amb centrada de Boniquet no l’ha aprofitada Néstor Querol quan el més fàcil semblava per fer el gol. I del possible 2-0 s’ha passat a l’1 a 1. Tot plegat amb la mala fortuna com a resultat. El xut del visitant Aarón ha topat a la panxa de Koné i suaument la pilota ha entrat sense que Emilio pogués fer res.

Tornar a començar amb l’afició animant a l’equip després d’aquest cop. Sabadell i Castelló han continuat la lluita amb els arlequinats provant més la porteria adversària. Guillem Molina ha estat a prop de fer el segon i especialment Néstor Querol amb un gran xut de fora de l’àrea que ha enviat a córner Álvaro.

A la segona part, el Sabadell ha sortit a guanyar el partit. Muguruza ha avisat amb un xut sec que ha refusat amb problemes Alvaro. La primera polèmica ha vingut amb un possible penal sobre Iago Indias. L’àrbitre Campos Salinas ha expulsat Pablo Doñate, membre del cos tècnic.

El Castelló ha tret petroli al minut 65 de la seva segona jugada de perill i Mario Barco després d’una bona aturada d’Emilio ha marcat l’1 a 2. La jugada s’havia iniciat amb un possible fora de joc castellonenc. Minuts més tard, l’àrbitre ha tret també targeta vermella a Pedro Munitis. Fet que ha fet encrespar encara més a la Creu Alta.

El Sabadell ha mogut la banqueta amb l’entrada d‘Aguza i Aaron Rey i ja cap al final a Dopi i ha tingut moltes centrades a l’àrea en busca de l’empat, però malgrat tot l’esforç no s’ha produït l’empat. Amb el Sabadell, bolcat, el Castelló ha marcat el tercer a la prolongació amb un xut a l’escaire de l’exarlequinat Juanto Ortuño.

A set del playoff i a cinc del descens

El Sabadell queda a la desena posició amb 37 punts – a 7 de la zona de play-off i a 5 de la zona de descens – quan resten 11 jornades per acabar la lliga. L’objectiu no pot ser un altre que pensar només en el proper partit. En aquest cas, diumenge 20 de març (17 hores) davant el Real Madrid Castilla

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio; Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Caballo; Iago Indias (Dopi, m.87), Facu García (Aguza, m.69), Boniquet (Aaron Rey, m.69); Jacobo, Kaxe, Néstor Querol.
Castelló: Álvaro Campos; Torres, José Más, Aaron (Blesa, m.63), Galas; Esquerdo (Koke, m.83), Sibille, Kone (Marcos, m.83), Diori, Pablo Hernández, Cubillas (Mario Barco, m.63) (Ortuño, m.72).
Àrbitre: Campos Salinas (Murcia). Targeta groga al local Muguruza i als visitants Esquerdo i Marcos. Targetes vermelles a Pedro Munitis i Pablo Doñate
Gols: 1-0, m.19: Kaxe; 1-1, m.25: Kone; 1-2, m.65: Barco; 1-3, m.93: Ortuño
Incidències: 4.646 espectadors a la Nova Creu Alta en partit de la 27a jornada.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Lunes, 28 Marzo 2022 21:39
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario