El Real Madrid Castilla baixa del núvol al Sabadell Destacado

By Marzo 20, 2022 598
Aaron Rey a terra Aaron Rey a terra Sendy Dihor

Cop de realitat. El Sabadell ha perdut de forma clara davant el Real Madrid Castilla gràcies a dos gols a pilota aturada (0-2). Una falta i un córner rematats pel central Gila han marcat la diferència per l’equip entrenat per Raúl González.

El Sabadell més amb el cor que amb el cap ho ha intentat però sense les bones sensacions de setmanes anteriors. A deu jornades per acabar la temporada i amb set punts del playoff i quatre de la zona de descens, queda clar l’objectiu.

El Real Madrid Castiilla ha tingut el domini de la primera part, però curiosament l’ocasió més clara l’ha tinguda el Sabadell. Una gran passada de Kaxe ha deixat sol a Aarón Rey davant Fuidias, però el porter blanc ha tocat el just perquè la pilota marxés a córner.

Els blancs portaven perill amb les centrades que el seu ‘home boia’ Latasa intentava pescar i en una d’elles, Emilio ha aturat amb encert. Al minut 37, ha arribat el 0-1. Una falta lateral botada per Miguel Gutiérrez l’ha rematada de manera inapel·lable el central barceloní Mario Gila sense que Emilio pogués fer res.

Jacobo González ha estat un dels mes destacats del Sabadell. Autora: Sendy Dihor

L’equip de Pedro Munitis – que complia el primer partit dels dos de sanció – ha tingut els millors moments a la part final del primer temps. El porter blanc Fuidias ha tornat a ser decisiu per evitar l’empat. Primer en una gran rematada de Boniquet i després en un cop de cap d’Aleix Coch que ha enviat a córner. Per cert, Coch ha vist la targeta groga i no podrà jugar a San Fernando.

El Sabadell ha surtit adormit a la segona part i abans del primer minut, el porter Emilio ha evitat el 0-2 en una rematada franca d’Arribas. La jugada ha continuat amb un xut alt de Peter. La rèplica arlequinada ha comportat les primeres protestes per un posible penal sobre Kaxe. La tarda anava d’accions polèmiques i també els visitants han reclamat un penal per la caiguda de Latasa.

Gila sentencia al Sabadell

El Real Madrid Castilla ha mostrat per segon cop la seva anticipació en jugades a pilota aturada. I així ha arribat el 0-2. Un córner al segon pal ha trobat de nou a Mario Gila, aquest cop amb el cap davant la passivitat de porter i defensa.

El Sabadell ho ha intentat més amb el cor però sense crear perill a Fuidias. Tot al contrari que a la primera part. Inclús més a prop ha estat el 0-3 que l’1 a 2. Pedro Munitis ha fet el primer canvi a l’hora de joc amb l’entrada de Néstor i ha trigat molt – fins el minut 82 – en fer els altres tres canvis, però sense cap incidència en el marcador.

Asegurar la permanència

Per buscar alguna cosa positiva de les dues derrotes seguides a casa del Sabadell davant Castelló i Real Madrid Castilla és que els aficionats del Sabadell ja saben on hauran de mirar les 10 jornades que resten i no és un altra cosa que aconseguir la permanència el més aviat possible. Qualsevol altre història es fer volar coloms ara mateix.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio; Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Caballo; Iago Indias (Néstor, m.63), Aguza, Boniquet (Altimira, m.82); Jacobo (Moha, m.82), Kaxe (Dopi, m.82), Aaron Rey
Real Madrid Castilla: Fuidias; Marvin (Carrillo, m.3), Pablo Ramón, Gila, Miguel Gutierrez; Blanco, Mario Martín (David, m.89); Peter (Dotor, m.75), Arribas, Aranda (Marin,m.75); Latasa (Alvaro, m.89)
Àrbitre: Fernández Vidal (Valencia). Targetes grogues als locals Aleix Coch, Jacobo i Muguruza
Gols: 0-1, m.37: Mario Gila; 0-2, m.57: Mario Gila
Incidències: 4.804 espectadors amb bona presencia d’aficionats merengues

Ultima actualización Lunes, 28 Marzo 2022 21:53