Kaxe impulsa el Sabadell a San Fernando Destacado

By Marzo 27, 2022 660
El vestidor del Sabadell a San Fernando El vestidor del Sabadell a San Fernando CES

El Sabadell ha guanyat 0-1 al San Fernando – quart classificat – gràcies a un gol de Kaxe a la segona part. L’equip de Pedro Munitis es recupera de les dues derrotes sofertes davant Castelló i Real Madrid Castilla i queda ara amb cinc punts per sobre de la zona de descens i també a cinc del playoff. Els gaditans, que van tenir tot l’encert a la primera volta guanyant 2-3 a la Creu Alta, han vist avui com l’àrbitre els anul·lava dos gols.

40 punts suma ja el Sabadell. 18 a casa i 22 com a visitant. Tota una senyal que indica les bones sensacions fora de la Creu Alta. La victòria a San Fernando té l’extra de tornar a guanyar i no veure més de prop els equips de sota. Tot en una jornada que ha vist la victòria del Cornellà. També queda clar que els equips que lluiten per la quarta i cinquena posició tampoc saben guanyar. És el cas de Balears, Castelló, Nàstic o el mateix San Fernando.

Pedro Munitis ha introduït tres canvis a l’onze inicial respecte l’equip que va perdre fa una setmana davant el Real Madrid Castilla. Guillem Molina, Facu García i Dani Sànchez han entrat pel sancionat Aleix Coch, Iago Indias i Xavi Boniquet. A la convocatòria ha estat baixa Néstor Querol, lesionat, i ha tornat Óscar Rubio.

Allò que el vent s’endugué

El vent de Llevant ha condicionat un partit que ha començat amb el San Fernando dominant i gaudint de bones opcions. Pedro Benito, Juanmi Callejón, Calderón o Cortés han tingut les ocasions en els primers 20 minuts, però unes vegades el porter Emilio, una altra Guillem Molina i la falta de punteria gaditana han evitat que el marcador es mogués.

Guillem Molina evitant el perill del San Fernando. Autor: San Fernando twitter

El Sabadell ha anat clarament de menys a més. Aaron Rey, avui com a capità ha estat el primer que ha portat perill. També en xuts llunyans Muguruza i Diego Caballo. Al minut 39, ha arribat una ocasió claríssima per l’equip de Pedro Munitis. Kaxe després de driblar al porter Perales ha rematat malament i Juan Rodríguez ha salvat el 0-1 quan la pilota ja entrava.

Del possible 1-0 al 0-1

La segona part ha començat amb el San Fernando avisant i al minut 48 i amb l’àrbitre anul·lant un gol a Pedro Benito per fora de joc previ de Juan Agüero. Decisió correcta. Carbó també ho ha provat pels gaditans des de fora de l’àrea.

El Sabadell ha avançat línies i també ha avisat amb opcions de Kaxe i Jacobo. Ha estat el preludi del 0-1. Una nova centrada de Diego Caballo – especialista en assistències – i la rematada de Kaxe a la xarxa. El seu sisè gol de la temporada. Tots ells aquest 2022. A la següent jugada, Jacobo ha xutat amb perill des de fora de l’àrea.

El San Fernando ha fet quatre canvis a la recerca de l’empat. Al minut 76, ha arribat el segon gol anul·lat als andalusos. Juanmi Callejón ha llençat una falta amb refús d’Emilio i la rematada final de Pedro Benito ha tornat a ser anul·lada pel col.legiat. El partit ha embogit amb els locals pressionant i també amb alguna contra desaprofitada per Altimira que havia entrat per Aaron Rey.

Munitis ha fet debutar Lamine Gassama i també ha entrat l’ex del San Fernando, Dopi per Jacobo i Kaxe als últims minuts. I també Iago Indias per Dani Sánchez. El Sabadell ha sabut aguantar el resultat i torna a casa amb tres punts d’or.

Diumenge 3, el líder Albacete a l’Estadi

El Sabadell tanca el més de març amb dos triomfs fora de casa (Vilarreal B i San Fernando) i dues derrotes a casa (Castelló i Real Madrid Castilla). Abril començarà el diumenge 3 amb la visita del líder Albacete (17 hores).

FITXA TÈCNICA

San Fernando: Perales; Ayala, Carbó (Ferrón, m.64), Cortés, Caballero; Juan Rodríguez (Páez, m.71), José Calderón, Juanmi Callejón; Bicho, Pedro Benito, Juan Agüero (Biabiany, m.64) (Santos, m.71).
CE Sabadell: Emilio; Muguruza, Teo Quintero, Guillem Molina, Caballo; Facu García, Aguza, Dani Sánchez (Iago Indias, m.89); Aarón Rey (Altimira, m.68), Jacobo (Gassama, m.83), Kaxe (Dopi, m.83).
Àrbitre: Díaz Escudero (Murcià). Targetes als locals Callejón i a l’entrenador Nacho Castro i als visitants Altimira i Teo Quintero.
Gol: 0-1, m.63: Kaxe.
Incidències: Partit de la 29ª jornada de Primera RFEF disputat a l’Iberoamericano de San Fernando.