El Sabadell goleja al Betis Deportivo i s'apropa al play-off Destacado

By Abril 09, 2022 494
Iago Indias en acció Iago Indias en acció Betis Cantera

El Sabadell ha guanyat 0-4 al Betis Deportivo i després dels resultats d’aquest diumenge, puja fins a la sisena plaça a 1 punt de la zona de play-off. Supera a la classificació a San Fernando, Castelló, Real Madrid Castilla i Algesires. Un gol de Joseba Muguruza i dos de Jacobo Gonzàlez han sentenciat el partit a la primera part. A la segona, Aleix Coch ha marcat el quart. Una festa completa amb l’ascens del Sabadell B a Primera Catalana.

Pedro Munitis només ha fet una variació respecte a l’equip que va guanyar l’Albacete fa sis dies. Ha entrat Oscar Rubio en sustitució de Diego Caballo, passant Dani Sánchez al lateral esquerre i Muguruza més avançat al carril dret amb Òscar. Una convocatòria on la novetat eren Nestor, Alfred i Altimira i l’absència del mencionat Caballo i del sancionat Boniquet.

Inici fulgurant

El Sabadell estava avisat amb la visita al camp del cuer destacat, el Betis Deportivo. L’empat a 0 de fa dos mesos a la Creu Alta era el millor aval. I en aquest cas, l’equip de Pedro Munitis ha trigat només 10 minuts a marcar el 0-1. Una gran passada a l’espai d’Aarón Rey l’ha aprofitada Joseba Muguruza per batre per alt al porter Marc Vidal.

Al minut 19, ha arribat el 0-2 en un contracop creat, conduït i finalitzat per Jacobo González amb les facilitats del Betis Deportivo en defensa.. Poc després, Aaron Rey ha estat a punt de fer el tercer. El 0-3 ha arribat però de nou amb Jacobo com a protagonista amb un contracop driblant al porter i marcant a porteria buida. Minut 43 i sentencia. L’onzè gol de la temporada per Jacobo en una jugada que ha acabat amb la celebració actual com la tombarella de l’ex del Tenerife

L’única notícia negativa de la primera part ha estat la targeta rebuda per Kaxe, que es perdrà el partit de Divendres Sant (21 hores) davant el Sevilla Atl. a la Nova Creu Alta.

Sentencia Aleix Coch

Per si hi havia algun dubte, la segona part ha començat amb el 0-4. Aleix Coch ha rematat de cap a la xarxa un córner botat per Dani Sánchez. Era el minut 51. Poca abans s’havia produit l’única jugada de perill del Betis a càrrec de Cardoso.

El Sabadell ha aixecat el peu de l’accelerador amb alguna ocasió de Jacobo que hauria pogut completar el seu ‘hat-trick’. Als últims 20 minuts han arribat els cinc canvis arlequinats. Entre ells, el retorn de Ramón Folch que jugava des de la jornada 3 al camp de l’Alcoià l’11 de setembre.

Ascens del Sabadell B

El dissabte arlequinat ha estat complet amb l’ascens del Sabadell B a Primera Catalana. Ho ha aconseguit abans de jugar a Olímpia contra la Pirinaica. Tot gràcies a la derrota del Gironella contra el Sallent (3-1) i després amb el triomf per 4-2 davant la Pirinaica amb ‘hat-trick’ de l’ucraïnes Kopotun. Èxit en una temporada molt completa.

FITXA TÈCNICA

Betis Deportivo: Marc Vidal; Simón, Luis Martínez, Callejón, Alvaro; Bandaogo, Tavares (Marchena, m.61), Fran Delgado (Baena, m.46), Yassin Fekir (Cruz, m.70); Moha (Cardoso, m.46), Raúl.
CE Sabadell: Emilio; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Iago Indias (Facu Garcia, m.77), Aguza (Folch, m.80); Muguruza (Alfred, m.68), Jacobo González (Altimira, m.77), Aarón Rey; Kaxe (Dopi, m.80)
Àrbitre: Bueno Prieto (Madrid). Targeta a Kaxe.
Gols: 0-1, m.11: Joseba Muguruza; 0-2, m.19: Jacobo González; 0-3, m.43: Jacobo González; 0-4. m.51: Aleix Coch
Incidències: Partit de la 31ª jornada de Lliga del grup 2 de Primera RFEF disputat al camp Luis del Sol de Sevilla.

Ultima actualización Jueves, 14 Abril 2022 16:46