Festa arlequinada completa al Johan Cruyff Destacado

By Mayo 07, 2022 409
La celebració del 0-1 La celebració del 0-1 Sendy Dihor

Perfecta. El Sabadell ha guanyat per 0-2 al Barça B en una tarda perfecta. El gol previ ja l’ha marcat l’afició que ha fet arlequinat l’estadi Johan Cruyff. Després ha estat el torn dels jugadors que han fet una primera part de desgast i un segon temps rodó. Primer amb el penal que ha provocat Aaron Rey i que ha marcat Jacobo González i al final amb el 0-2 de Kaxe al 91 que a més suposa igualar l’average. El Sabadell és cada cop més equip de play-off.

El Barça B ha tingut una immillorable triple ocasió per avançar-se al marcador. Una falta lateral botada per Ferran Jutgla ha acabat al pal després d’un refús d’Emilio, després Guillem Molina ha tret a la línia i en una tercera rematada el pal ha tornat ha evitar l’1 a 0.

Fins i tot, l’afició semblava que defensés en aquesta jugada. Una impresionant presència de públic, que ha patit al primer temps i ha gaudit a la Nova Creu Alta que ha estat avui el Johan Cruyff.

L’afició del Sabadell no ha parat d’animar en tot el partit. Autora: Sendy Dihor.

El Sabadell ha anat clarament de menys a més però sense crear perill, ni tampoc el filial blaugrana. Al minut 45 ha arribat la més clara en una rematada de córner de Guillem Molina amb el cap que ha refusat Carevic. Ha estat l’última acció del primer temps.

Gol de Jacobo i tarjeta que el farà descansar

Pedro Munitis ha fet un canvi al descans amb l’entrada d’Altimira per Iago Indias. Ben aviat la jugada clau. Penal de Mika Marmol sobre Aaron Rey quan encarava a Carevic. Jacobo González amb autoritat ha enganyat el porter balcànic per fer el 0-1. El 13è gol de Jacobo González que fa més real el seu objectiu de jugar el play-off. La notícia dolenta ha estat la tarjeta que l’impedirà jugar contra el Cornellà.

Jacobo González ha fet la 13ª tombarella. Autora: Sendy Dihor

El Barça B ha mogut fitxa amb l’entrada de Fabio Blanco. Al minut 60, Ferran Jutgla ha rematat al pal en la millor ocasió del filial. Pedro Munitis s’ha vist obligat a fer un canvi amb l’entrada de Lamine Gassama pel lesionat Muguruza. Després han entrat Facu Garcia i Alfred Planas per Xavi Boniquet i Aaron Rey.

Sentència final

El filial tenia el domini però sense crear excesiu perill pel que necessitava. Munitis ha fet l’ultim canvi al minut 90 amb l’entrada de Kaxe per Nèstor Querol, i en la primera pilota que ha tocat ha aprofitat una pilota dividida per driblar a Carevic i marcar el 0-2. El triomf perfecte amb l’average igualat després de l’1 a 3 de l’anada.

FITXA TÈCNICA

Barcelona B: Carevic; Diounkou, Ramos Mingo (Peque, m.80), Mika Mármol, Balde; Matheus, Jandro (Nils Mortimer, m.73), Aranda (Alvaro Sanz, m.73); Ez Abde, Escobar (Fabio, m.52), Jutgla
CE Sabadell: Emilio; Muguruza (Gassama, m.62), Aleix Coch, Guillem Molina, Caballo; Iago Indias (Altimira, m.46), Aguza, Boniquet (Facu Garcia, m.74); Jacobo, Aaron Rey (Alfred, m.74), Néstor Querol (Kaxe,m.90)
Arbitre: Velasco Arbaiza (Euskadi). Marmol/Boniquet, Jacobo, Néstor, Aleix Coch, Kaxe
Gols: 0-1. m.50: Jacobo (p); 0-2,m.91: Kaxe

Ultima actualización Jueves, 19 Mayo 2022 11:14