El Sabadell fa una remuntada de play-off Destacado

By Mayo 14, 2022 413
Néstor Querol celebrant el 2-1 Néstor Querol celebrant el 2-1 Críspulo Díaz

El Sabadell té la magia del play-off i la victòria davant el Cornellà per 2-1 és l’exemple més evident d’un equip que hi creu fins al final. Fins i tot quan les coses se li posen molt malament amb el 0-1 de Borja al minut 59. L’equip de Pedro Munitis ha cregut i en dos minuts – del 65 al 67- que exemplifiquen el que ha estat aquesta temporada, ha remuntat amb els gols de Kaxe i Néstor Querol. Menció a part per l’aturada impressionant d’Emilio al 86. El Sabadell té mig play-off a tocar.

La muralla del Cornellà ha estat imprenetrable la primera part amb un Sabadell que ha estat incapaç de treure l’entramat defensiu en una continuació de centrades que no tenien rematada. Tampoc els verds que venien amb l’aigua al coll a la recerca de un triomf per sortir de la zona de descens. Un primer temps sense ocasions i on semblava que la baixa del ‘pitxitxi’ Jacobo González es notava massa.

La segona part ha començat amb més ritme. Ha avisat Aleix Coch en una rematada de córner, El capità ha aguantat després d’un primer temps on havia tingut problemes que feien pensar en la seva substitució. El Cornellà també portava perill a la contra amb jugades a pilota aturada.

Del 0-1 al 2-1

Al minut 59. Una falta dubtosa ha acabat amb una rematada de Borja Garcia completament sol per convertir el 0-1. Els 6.200 aficionats han quedat gelats pel gol del Cornellà que semblava que ampliaria la seva ratxa de visites a la Creu Alta com a invicte. L’entrenador Pedro Munitis ha donat entrada per Sergi Altimira per Iago Indias que ja tenia una targeta. També Sergio Aguza ha vist la groga en uns moments de molts nervis.

Kaxe celebrant amb Boniquet l'1 a 1. Autor: C.Diaz
Kaxe celebrant amb Boniquet l’1 a 1. Autor: C.Diaz

La màgia ha tingut el primer acte al minut 65. Una centrada lateral ha deixat la pilota morta a l’interior de l’àrea i Alex Aizpuru ‘Kaxe’ ha marcat l’1 a 1 en el vuitè gol particular de la temporada, tots ells en els últims tres mesos. El Sabadell, en una de les virtuts en tota la temporada, ha buscat el segon i l’ha trobat. Teo Quintero, la principal novetat a l’onze ha tocat de cap i Néstor Querol llançant-se amb tot i superat al porter del Cornellà fent el 2-1.

Aíxi ha rematat Néstor Querol el 2-1. Autor: C.Díaz

Bogeria arlequinada en menys de dos minuts per trencar un partit que s’havia posat molt complicat. El Sabadell havia aconseguit el més difícil i el Cornellà es veia per darrera del marcador i amb la por al cos. Pedro Munitis ha mogut la banqueta amb l’entrada d’Alfred, Dani Sánchez, primer i després, Lamine i Facu Garcia per perdre temps. Un cop més, el porter Emilio Bernad ha estat decisiu amb una aturada al minut 86 que ha estat clau per guanyar.

Jornada rodona

El Sabadell es mantindrà a zona de play-off, amb la quarta posició passi el que passi aquest diumenge. Els 58 punts ja són inabastables pel Castelló (50), Alcoià (52 amb l‘average perdut). El Linares (54) queda a quatre punts i com a proper rival. Tot a l’espera d’aquest diumenge amb els partits de Baleares, Barça B, Algesires i Nàstic.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio: Muguruza (Gassama, m.89), Aleix Coch, Teo Quintero, Caballo; Iago Indias (Altimira, m.62), Aguza (Facu Garcia,m.89), Boniquet (Alfred Planas, m.73); Aaron Rey (Dani Sánchez, m.73), Néstor Querol, Kaxe
UE Cornellà: Lucas, Andreu (Jairo, m.80), Mancuso (Dorca, m.72), Kike (Valin, m.,80), Zalaya, Gerard (Raúl, m.64), Gil, Isaac, Borja, Gonpi (Víctor, m.72), Chiki.
Àrbitre: Pardeiro Puente (Cantabria) Iago Indias, Aguza/Zalaya
Gols: 0-1 m.59: Borja; 1-1, m.65. Kaxe; 2-1, m.67: Néstor Querol
Incidències: 6.284 espectadors a la Nova Creu Alta. La millor entrada de l’any

Ultima actualización Jueves, 19 Mayo 2022 11:34