El Sabadell perd davant l'Algesires i acaba la temporada Destacado

By Mayo 28, 2022 562
El porter Emilio Bernad El porter Emilio Bernad Sendy Dihor

El Sabadell ha acabat la temporada després de caure 0-1 davant l’Algesires. L’equip de Pedro Munitis necessitava guanyar per fer el play-off i ha estat molt lluny de fer-ho. Un gol de Pepe Mena al minut 58 ha comportat la derrota. Sí que han guanyat Nàstic de Tarragona i Linares (que faran el play-off) i Atl.Baleares, a més del mateix Algesires que queden fora. Una llàstima en un dia en què 10.504 espectadors han estat al costat de l’equip a l’Estadi.

Els arlequinats no han trobat el lloc a la primera part davant un Algesires que s’ha trobat millor i més llest al moment de provocar opcions a pilota aturada. Al primer quart d’hora els andalusos ja havien gaudit de dues rematades al pal. La primera, en un córner molt tancat que ha acabat al travesser. La segona en un xut que després de tocar al travesser ha trobat al “salvador” Emilio per evitar el 0-1.

Sense notícies del Sabadell en atac, sense intervencions del visitant Pol Tristán. Les notícies d’altres camps eren les pitjors amb victòries de Nastic, Linares i Baleares al descans. Fins i tot l’empat a zero era un mal menor en aquell moment.

El Sabadell ha sortit amb una marxa més des del vestidor. Ha estat més present a l’àrea rival però sense crear perill. L’Algesires, a qui tampoc li valia el triomf, veient la resta de resultats, ha fet els deures al minut 58. Una badada defensiva ha acabat amb un gran cop de cap de Pepe Mena per fer el 0-1.

Pedro Munitis ha introduit a Sergi Altimira per Iago Indias i els següents canvis de Néstor Querol i Lamine Gassama i els posteriors dels ‘invisibles’ Moha i Dopi durant quasi tota la temporada tampoc han donat resultat.

Tan sols, Aleix Coch amb un cop de cap a la sortida d’un córner, que ha acabat, fora i Jacobo en un xut que ha marxat a córner han estat les oportunitats que podriem salvar. El Sabadell, molt agarrotat durant tot el partit no ha sabut ni amb el cap ni amb el cor, marcar l’empat. Fins i tot a la prolongació ha estat a prop d’arribar el 0-2.

L'afició del Sabadell no ha parat d'animar. Autora: Sendy Dihor
L’afició del Sabadell no ha parat d’animar. Autora: Sendy Dihor

Els 10.504 espectadors – 4 mil més que la millor entrada de la temporada no han parat d’animar als jugadors durant tot el partit. És la millor noticia que es pot treure avui.