El Sabadell perd a Linares i haurà de guanyar l'Algesires per fer el play-off Destacado

By Mayo 22, 2022 567
Aaron Rey en acció Aaron Rey en acció Crispulo Diaz

El Sabadell ha perdut 2-0 davant el Linares en una mala segona part on han arribat els dos gols. A més, Joseba Muguruza ha estat expulsat i Diego Caballo s’ha lesionat. Tots dos es perdran l’última jornada. Això sí, l’equip de Pedro Munitis continua quart amb 58 punts, els mateixos que el Nàstic però amb l’average a favor. Els arlequinats guanyant  dissabte vinent a l’Algesires seran quarts i faran el play-off. Un empat deixaria les coses a l’aire i una derrota seria dir adéu.

El Sabadell ha fet una gran primera part. De fet, ha gaudit de tres bones opcions en els primers 15 minuts. Aaron Rey ha xutat fregant el pal. Després una mala sortida del porter Razak ha acabat amb un xut massa alt de Néstor Querol. El castellonenc ha tingut també la tercera que ha acabat amb aturada del porter africà.

El Linares també ha tingut les seves en uns primers 45 minuts d’anada i tornada. Kako ha rematat fora quan semblava el més fàcil per fer el primer. Diego Caballo també ha evitat el gol andalús en una rematada de Carnicer. El primer temps ha acabat amb la targeta groga a Joseba Muguruza que, en aquell moment, ja el deixava fora de combat per l’últim partit.

Segona part per oblidar

La segona part ha estat directament per oblidar. Per començar, Muguruza ha vist la segona groga i, per tant, ha estat expulsat al minut 53. Poc després Diego Caballo s’ha trencat en una arrancada des de darrere. Lamine Gassama i Dani Sánchez han entrat al camp pel lesionat Caballo i Aaron Rey, amb la intenció d’equilibrar en defensa la inferioritat numèrica.

El Linares ha trencat el partit al minut 63. Pèrdua de pilota de Gassama amb centrada mil·limètrica que Carracedo ha empalat a la xarxa per fer l’1-0. Minuts abans, el porter Emilio ja havia evitat el primer gol andalús amb una gran aturada.

El Sabadell no ha reaccionat ni amb l’entrada de Kaxe ni d’Alfred. El Linares sí que creava perill i al minut 80 un clar penal d’Aleix Coch ha significat el 2-0 d’Hugo Díaz. Només amb dos gols en contra ha arribat l’únic xut entre pals de Jacobo, en un dels partits més fluixos tant d’ell com de l’equip. Amb el 2-0 l’average particular ha perillat, ja que a la primera volta, el Sabadell havia guanyat per 3-1.

L'onze del Sabadell a Linares. Autor: C.Diaz
L’onze del Sabadell a Linares. Autor: C.Diaz

L’aplaudiment pels aficionats del Sabadell que han fet 1.500 quilòmetres en autocar per veure el partit.

Depèn d’ell mateix

A més del Linares, el Nàstic de Tarragona, que ha guanyat al Sevilla At., ha estat el gran beneficiat d’una jornada en que ha punxat l’Atl. Baleares, que ha empatat a casa davant el Sanluqueño, i l’Algesires, que ha fet el mateix davant el Real Madrid Castilla.

El Sabadell farà el play-off i serà quart si guanya l’Algesires. Amb un empat dependria que Nàstic, Linares i Baleares – dos d’aquests equips – no guanyessin. La derrota el deixaria fora de play-off.

FITXA TÈCNICA

Linares: Razak; Perejon, Fran Lara, Josema (Lolo Guerrero, m.84), Barbosa; Kako, Rodri, Meléndez; Carracedo, Fran Carnicer (Hugo Diaz, m.74), Etxaniz (Miguel, m.74)
Sabadell: Emilio; Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Caballo (Dani Sánchez, m.60); Iago Indias (Alfred, m.74), Altimira (Facu Garcia, m.88), Boniquet; Aaron Rey (Gassama, m.60), Jacobo, Néstor Querol (Kaxe, m.74)
Árbitre: García Gómez (Extremadura). Targetes a Josema, Etxaniz, Carracedo/ Muguruza. Ha expulsat a Muguruza (m.53).
Gols: 1-0, m.64: Carracedo; 2-0, m.80: Hugo Diaz (p)

Ultima actualización Sábado, 28 Mayo 2022 10:27