El Sabadell guanya a L'Hospitalet en la seva millor versió de la pretemporada Destacado

By Agosto 13, 2022 427
El Sabadell guanya a L'Hospitalet en la seva millor versió de la pretemporada CES

El Sabadell ha guanyat per 0-3 L’Hospitalet en el tercer amistós de pretemporada. Els arlequinats han estat molt superiors ja al primer temps on han marcat dos gols – al minut 2 i al 45- obra dels dos davanters Juan Delgado i Christian Dieste-. El jugador del filial, Marc Vargas en un gran cop de cap ha marcat el definitiu 0-3. Encara que sigui anecdòtic, el Sabadell ha marcat quatre gols i no ha encaixat cap en els tres partits de la pretemporada.

L’entrenador Gabri no ha pogut comptar amb el porter Sergi Puig per unes molesties. Tampoc ho han fet Moha Keita, Guillem Molina i Adan Gurdiel que tampoc ho van fer a Peralada, ni César Morgado que continua en la recta final de la seva lesió.

El Sabadell ha fet el millor dels tres partits de la pretemporada. Més enllà del resultat, que només val per a l’estadística i del rival de Tercera Federació, l’equip ha estat molt superior. Al cap de 90 segons ha arribat el 0-1. Un contracop iniciat per Alex Gualda ha acabat en una centrada de Cristian Dieste que Juan Delgado ha rematat a la xarxa. Els dos davanters – que la temporada passada van marcar 35 gols entre tots dos a Segona RFEF s’han mostrat molt actius.

Pelayo Suarez ha estat l'únic central del primer equip, disponible. Autor: CES
Pelayo Suarez ha estat l’únic central del primer equip, disponible. Autor: CES

El 4-4-2 amb Sergi Altimira com a capità i líder al mig del camp, en una línia dominant amb Gualda, Corbalán i Joanet ha portat la iniciativa. Una bona combinació amb un toc d’esperó de Joanet ha deixat a Gualda en posició magnífica per marcar el segon, però el seu xut ha marxat alt.

Al minut 45, Christian Dieste ha estat el protagonista del 0-2. Primer ha provocat el penal i després l’ha transformat amb un bon llançament. A l’última jugada de la primera part, L’Hospitalet ha tingut la millor opció en un xut de falta que ha anat fregant el pal.

Primer gol de Marc Vargas

El Sabadell ha començat la segona part com havia acabat la primera amb ocasions i gol. Sergi Altimira – líder total de l’equip- ha robat una pilota i l’exporter arlequinat Adrià Aliaga l’ha refusada a córner. I d’aquesta següent acció ha arribat el 0-3 en una rematada de cap bombejada de Marc Vargas. El primer gol del defensa del B amb el primer equip que reforça la seva projecció.

Marc Vargas ha marcat el 0-3 en aquest cop de cap. Autor: CES

El carrusel de canvis dels dos equips ha fet que el ritme baixés. L’Hospi ha tingut alguna ocasió com un gol anulat al minut 55. També ha tingut opcions per fer el quart, el Sabadell en una gran jugada personal de Piti que ha sortit alta per poc.

Dimarts a Osca

El Sabadell tindrà el següent partit amistós, el dimarts 16 a les 19 hores al camp de Piramides d’Osca. Serà el test de més nivell davant un rival de Segona A. Allà hi podria debutar el porter Carles Segura que ha estat l’altra noticia del dia pel seu fitxatge pel Sabadell

FITXA TÈCNICA:
0-CE L’Hospitalet:
Torreguitart; Rubí, Parra, Steve Aldo, Cristian Gómez; Raúl Martinez, Chirri, Ton Alcover, Julián; Ripoll, Sarr (Aliaga, Busquets, Lobato, Raúl, Alex García, Oscar, James, Kata, Pol, Zaragoza):
3-CE Sabadell: Víctor Vidal; Marc Navarro (Marc Vargas, m.46); Pelayo Suárez (Raúl Ferrer, m.46), Iker Hernández, Juanmi Carrión (Salamanca, m.75); Sergi Altimira (Hugo García, m.80), Alex Gualda (Pinyol, m.65), Armando Corbalán (Piti, m.63), Joanet (Astals, m.46); Juan Delgado (Montero, m.75), Christian Dieste (Vladys, m.75)
Gols: 0-1, m.2: Juan Delgado; 0-2, m.45: Christian Dieste (p); 0-3, m.51: Marc Vargas

Ultima actualización Jueves, 18 Agosto 2022 22:37