Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Sabadell s'estrena sense gols contra el Prat

By Agosto 03, 2022 417
Moha Keita Moha Keita C.Diaz

El Sabadell ha empatat a zerò davant el Prat (Segona RFEF) en el primer partit de pretemporada disputat a les Pistes Josep Molins amb una notable presencia de públic. Amb només 10 dies d’entrenament la primera prova ha estat un test per veure els jugadors dins el camp.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/el-sabadell-sestrena-sense-gols-davant-el-prat/

Bones oportunitats a la primera part, mentre que a la segona, el ritme ha baixat dwgut a la gran quantitat de canvis.

El primer onze de Gabri ha tingut a Víctor Vidal sota pals. Adan Gurdiel i Eudald Verges com a laterals amb Guillem Molina com a capità i el juvenil Raúl com a acompanyant. Sergi Altimira i el jove Hugo García amb Sergio Montero i Joanet al mig i com a punta de llança Moha Keita i Juan Delgado.

Al Prat, vells coneguts com el veterà porter Carles Craviotto i el migcampista Adri Diaz. I sobre tot la potencia del davanter Elhadji, el particular Romelu Lukaku del futbol català. L’única oportunitat de l’equip de Segona RFEF ha estat una falta que ha aturat sense problemes, Víctor.

El Sabadell ha mostrat bones maneres en una primera part que ha anat de menys a més. L’ex del Lleida, Moha Keita s’ha mostrat molt actiu igual que Sergio Montero en la seva tornada a casa.

La primera gran oportunitat l’ha tingut el davanter Juan Delgado com a protagonista, però el xut s’ha estavellat al travesser. Rondava la mitja hora, Poc després, una doble rematada d’Adan que ha aturat Craviotto i a continuació un defensor ha evitat el gol de Moha.

Gabri ha canviat pràcticament tot l’equip al descans. David Astals s’ha convertit en el capità. Precisament, ‘el sabadellenc de Bienvenida’, ha gaudit de la primera oportunitat en una combinació amb Alex Gualda, amb un xut final massa alt. El Prat també s’ha mostrat amb més perill al segon temps.

El debut de Gabri amb el Sabadell. Autor: Crispulo Díaz
El debut de Gabri amb el Sabadell. Autor: Crispulo Díaz

El ritme ha caigut i Gabri ha fet jugar a tots els jugadors que disposava a la banqueta, en un equip, on també ha jugat Marc Navarro. L’ex de l’Espanyol ha gaudit d’una bona oportunitat en un llençament de falta. El més notable ha estat la gran presencia de públic a les Pistes Josep Molins.

FITXA TÈCNICA:

0-CE Sabadell: Víctor Vidal; Eudald, Guillem Molina, Raúl, Adan; Altimira, Joanet, Hugo, Montero; Moha Keita, Juan Delgado. (Segona part): Sergi Puig; Marc Navarro, Vargas, Iker, Carrión; Armando, Hugo, Gualda, Astals, Piñol, Dieste (Posteriorment, Ian, Piti, Kopotun, Eric Hill)
0-AE Prat: Craviotto; Héctor, Adri Díaz, Pau Salvans, Rivas, Elhadji, Sidibe, Uri, A.Marti, Coro, Marimon. També ha jugat Ufano, Joel Sánchez entre d’altres.
Àrbitre: Gerard Brull Acerete. Targetes a Hugo/Uri

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 28 Agosto 2022 22:28
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario