El Sabadell guanya a Peralada amb gol de Juanmi Carrión

By Agosto 10, 2022 296

El Sabadell ha guanyat 0-1 al Peralada en el segon partit de pretemporada. Un gol del lateral Juanmi Carrión al minut 21 ha estat suficient. Bon primer temps de l’equip de Gabri mentre que a la segona part, el Perelada (Tercera Federació) ha estat millor sobretot en l’últim quart quan el Sabadell ha hagut de jugar amb 10.

El porter Víctor Vidal que ha evitat l’empat; el golejador Juanmi Carrión i la classe de Sergi Altimira han estat les millors notes del partit.

Gabri ha tingut tres baixes per aquest partit, el lateral Adan Gurdiel, el central Guillem Molina i l’extrem Moha Keita. El Sabadell ha sortit amb una alineació amb quatre jugadors del B: Marc Vargas al lateral dret; Raúl Ferrer al centre de la defensa; Hugo García al mig del camp i Ian Martínez com a davanter, que a la mitja hora ha estat canviat per Vladys Kopotun.

Perill per la banda de Carrión

El Sabadell ha portat molt perill durant la primera part per la banda esquerra. Juanmi Carrión, el lateral esquerre andalús ha estat el gran protagonista d’aquest període. Al minut 8 una bona internada seva ha acabat en un xut fluix de Christian Dieste que ha aturat Aroca. Encara que l’arbitre ja havia xiulat fora de joc, ja que Ian era davant del porter.

Joanet en una acció del Peralada-Sabadell. Autor: CES

Al minut 21, ha arribat el 0-1. Juanmi Carrion s’ha emportat una pilota dividida i amb un bon control de pilota ha rematat creuat sobre la portería gironina marcant el primer gol de la pretemporada. Carrión ja va fer bones sensacions a l’estrena davant el Prat. Joanet i Armando Corbalan també han tingut un parell poc després del primer gol.

El Perelada ha tingut l’oportunitat més clara al minut 45. Víctor Vidal ha evitat l’empat en un mà a mà amb Gallardo que havia guanyat per velocitat a Pelayo.

Molts canvis i Víctor Vidal evita l’empat

Al descans, Gabri ha fet molts canvis. Juan Delgado ho ha intentat en un xut que ha anat fora. A l’hora de joc, Raúl Ferrer ha tornat a entrar al camp per substituir Pelayo. Sis minuts després, el jugador del B ha estat expulsat per agafar de la samarreta a un davanter del Perelada quan estava a punt d’entrar a l’àrea. Era el minut 68.

Lògicament amb un jugador menys i enmig de la pretemporada, el Sabadell ho ha notat. El porter Víctor Vidal ha hagut d’intervenir en tres ocasions per salvar el triomf. També ha mostrat la seva classe, Sergi Altimira.

Dissabte a L’Hospitalet

Després de l’empat a zero davant el Prat i el 0-1 a Peralada, el Sabadell jugarà el tercer amistós aquest dissabte (19 hores) a L’Hospitalet. És evident que al Sabadell li falten fitxatges per competir a Primera Federació.

FITXA TÈCNICA:
0- Perelada: Aroca; Puig, Pol Gómez, Gallardo, Romero, Medina, Moha, Solans, Palacios, Biel, Gerard (Adrian, Guillem, Martí, Joan Tomás, Richard, Adrià, Domi, Nierga, Pijuan, Varese, Diego):
1- CE Sabadell: Víctor Vidal; Vargas, Pelayo, Raul Ferrer, Juanmi Carrión; Joanet, Gualda, Armando Hugo García, Ian Martínez (Kopotun), Dieste (Segona part): Víctor Vidal; Marc Navarro, Pelayo, Iker Hernández, Eudald; Montero, Armando, Altimira, Astals; Piñol, Juan Delgado (Piti, Raúl Ferrer)
Gol: 0-1, m.21: Juanmi Carrión

Ultima actualización Domingo, 28 Agosto 2022 22:23