Juanmi Carrión dona el triomf a Las Gaunas Destacado

By Abril 23, 2023 188
Juanmi Carrión dona el triomf a Las Gaunas C.Díaz

El Sabadell ha guanyat 0-1 a la SD Logroñés gràcies a un gol de Juanmi Carrión a Las Gaunas que amplia com a mínim a 3 punts la diferència sobre la zona de descens.

Al minut 27, una gran jugada col·lectiva ha acabat amb un xut creuat del lateral andalús a la xarxa. Fins i tot, a ningú li hauria estranyat una victòria més àmplia per 1-3. En una jornada festiva, el gol de Carrión ha fet gaudir un Sant Jordi arlequinat a La Rioja.

Dues victòries consecutives contra Castellón i SD Logroñés, ambdues molt merescudes, amb una gran consistència defensiva i amb un gran treball en les dues àrees per fer un salt a la classificació.

El tàndem Miki Lladó-Gerard Bofill ha repetit l’alineació respecte a l’últim partit. 19 jugadors a l’expedició amb les baixes de Morgado i Moha Keita més els lesionats Adan Gurdiel, Alex Sala i Sergi Garcia. El ‘mag’ Jordi Bransuela ha celebrat el seu sant i ha sortit amb roses arlequinades a la foto de l’equip. A l’escalfament, el president Esteve Calzada ha rebut una pilotada a la cara que li ha fet sang. Ferides de guerra i tres punts al final.

El Sabadell ha avisat d’entrada amb una rematada de Pau Resta que ha salvat la defensa sota pals. Pau Víctor i Sergi Altimira també han tingut les seves ocasions abans del minut 27. En aquell moment, Juanmi Carrión ha culminat amb un xut creuat una gran jugada col·lectiva. El lateral andalús es mereixia una alegria en atac després de l’involuntari gol en pròpia porta contra el Nàstic. La SD Logroñés ha tingut una gran oportunitat a l’últim minut en un xut fora de Samanes.

A la segona part, els de La Rioja han sortit forts, però entre Ortolà i la defensa han pogut evitar l’empat en dues acciones perilloses de Samanes i Córdoba. Miki Lladó ha mogut la banqueta amb l’entrada de Raül Baena per Altimira.

Lario i Ortolà eviten més gols

El Sabadell ha reaccionat amb dues grans oportunitats per fer el 0-2. Primer en una falta que ha tret ràpidament Baena per Pau Víctor i ha aturat Lario. El porter local ha fet l’aturada de la tarda en un esplèndid cop de cap d’un actiu Pau Víctor quan ja es cantava el segon.

Alberto Fernández ha estat molt actiu i al final ha vist una targeta. Autor: C.Díaz

La pilota s’ha mogut amb perill d’una porteria a un altre amb un parell de bones intervencions d’Ortolà, molt segur com tota la defensa. El Sabadell també les ha tingut, especialment en les botes d’Alex Gualda amb una claríssima opció al minut 93, però ha xutat fora després de fer la part més difícil robant-li l’esfèric a un defensa.

Al migdia, contra L’At.Balears

El Sabadell suma 42 punts, amb només 15 en joc i els tres següents partits seran a les 12 del migdia. Diumenge 30, contra l’Atlètic Balears; diumenge 7 al camp de l’Intercity i diumenge 14, a casa contra La Nucía. Tres rivals directes en la lluita per assolir la permanència, que ara és una mica més a prop. El Sabadell ha guanyat tres punts d’or i també els valors com el detall que ha tingut amb un seguidor de la SD Logroñés amb el regal d’una samarreta. Coses que valen molt, tal i com ho ha reconegut el rival.

FITXA TÈCNICA

0-SD Logroñés: Lario; Monroy, Paredes (Madrazo, m.69), Monreal, Víctor Ruiz; Borja (Lozano, m.80), Sarriegi (Ribeiro, m.80) Samanes, Córdoba (Manny, m.69), Diego Esteban (Angel Sánchez, m.60), Unzueta
1-CE Sabadell: Ortolà; Astals, Molina, Pau Resta, Pujol (Vargas, m.70), Carrión, Altimira (Baena, m.57), Corbalán, Cristian Herrera (Cristian Dieste, m.70), Alberto Fernández (Alex Gualda, m.80), Pau Víctor
Árbitre: Ruipérez Marin. TG: Sarriegi, Monroy/Alberto, Baena, Ortolà
Gol.: 0-1, m.27: Carrión.

Ultima actualización Domingo, 07 Mayo 2023 22:24