Punt final del Sabadell davant Osasuna Promesas Destacado

By Mayo 27, 2023 200
Moha Keita ha fet el 2-2 Moha Keita ha fet el 2-2 Crispulo Diaz

El Sabadell ha tancat la temporada amb 50 punts a la desena posició després d’empatar a 2 contra Osasuna Promesas. Ha començat guanyant, ha vist com el rival remuntava en dos minuts i en un final boig, Moha Keita ha fet el 2-2 i ha estat a punt de fer el tercer.

L’eslògan de ‘bogeria arlequinada’ ha quedat reflectit en el punt final de la temporada. La victòria tampoc hauria servit per jugar la Copa del Rei ja que el Nàstic ha guanyat.

Les notes finals de la temporada deixen l’Amorebieta a Segona A. Eldense, Castelló i els filials de Barça i Real Sociedad fan el play-off. Numància i La Nucía amb 46 punts han perdut i baixen a Segona RFEF amb UD Logroñés, Calahorra i Bilbao Ath. El Cornellà s’ha salvat al final.

Ambient festiu a l’estadi en l’última jornada. Festa perquè arribar amb la permanència assegurada des de fa 15 dies en una temporada tan complicada com aquesta així s’ho valia. També per la iniciativa d’entrades a un euro pels socis i per la quantitat de públic que ha vingut amb l’arlequinada com a indumentària. Osasuna Promesas ha vingut amb només 16 jugadors a la convocatòria, entre ells diversos jugadors del juvenil.

Miki Lladó ha posat l’onze de gala i el primer temps ha estat de clar domini arlequinat. Al minut 5 s’han reclamat mans d’un defensa navarrès a un xut de Carrión. Al minut 7, Sergi Altimira ha estat a un pas d’estrenar-se com a golejador, però el seu xut s’ha estavellat al pal. També ho ha provat Guillem Molina en un xut llunyà que ha refusat amb problemes Dario Ramos. Molina ha estat substituït a la mitja hora per Sergi Garcia.

Pau Víctor també ha tingut un parell d’opcions en combinacions amb Cristian Herrera abans que arribés l’1-0. César Morgado amb un gran cop de cap a la sortida d’un córner ha fet el gol després que la pilota toqués al pal.

Canvis i bogeria final

Miki Lladó ha fet tots els canvis abans del minut 70 amb el debut del juvenil Sánder i l’entrada de Pau Resta, Álex Gualda i Moha Keita. El Sabadell ha perdonat el 2-0 en un xut d’Alberto Fernández que ha evitat el porter Ramos. El partit ha canviat per complet en dos minuts. Barbero ha rematat plàcidament l’1 a 1 i a continuació una acció personal d’Huarte amb una primera rematada que ha anat al travesser i el refús l’ha estat l’1 a 2.

El Sabadell ha despertat a temps i ha gaudit de dues ocasions de Sergi Garcia i Juanmi Carrión que ha evitat Ramos. El minut 80 ha arribat el 2-2. Una gran jugada personal de Sergi Garcia que Moha Keita ha enviat a la xarxa a plaer trencant la mala punteria de la segona volta. Keita ha estat a punt de fer el tercer en una gran acció personal que s’ha estavellat al travesser.

Homenatge d’Osasuna a Gerard Escoda

Cal reconèixer el comportament senyor d’Osasuna que ha entregat a l’inici de partit una samarreta amb el número 7 en record de Gerard Escoda in memoriam. Honor pels navarresos. Un club senyor.

FITXA TÈCNICA

2-CE Sabadell: Ortolà; David Astals, Molina (Sergi Garcia, m.31), Morgado, Pau Resta (Baena, m.46), Carrión; Altimira (Sander, m.58), Corbalán, Alberto Fernández (Alex Gualda, m.58), Cristian Herrera, Pau Víctor (Moha Keita, m.69)
2-Osasuna Promesas: Dario Ramos; Arguibide, Kako Sanz, Ibaider, Llinares; (Pau, m.71( Huarte, Eneko, Rubén Azcona (Asier, m.58), Ander Yoldi, Mutilva (Adama, m.65), Jony González (Barbero, m.65)
Arbitre: Diaz Escudero. TG: Baena, Moha Keita i Huarte
Gols: 1-0, m.39: Morgado; 1-1, m.70: Barbero; 1-2, m.72: Huarte; 2-2, m.80: Moha Keita
Incidències: 4.147 espectadors a l’Estadi. Invasió festiva del public al final del matx.

Ultima actualización Viernes, 23 Junio 2023 21:49