El Sabadell empata a Ponferrada en la seva millor versió Destacado

By Septiembre 09, 2023 171
Toni Herrero celebrant el 0-1 Toni Herrero celebrant el 0-1 Ponferradina

El Sabadell ha empatat a 1 al camp del líder Ponferradina en el millor partit dels 10 que ha jugat entre la pretemporada i la Lliga. Toni Herrero ha marcat el 0-1 a la mitja hora de joc i només a set minuts per al final, el veterà Yuri ha igualat pels del Toralín.

Cristian Herrera ha tingut tres grans oportunitats però s’ha trobat amb tres grans intervencions de Prieto. El punt que val més que l’aconseguit al final per les bones sensacions.

Competint 96 minuts contra un equip que la temporada passada era a Segona A. Això és el que ha fet el Sabadell. Fran Callejón i Nando Garcia per Juanmi Carrión i Marcos Baselga han estat les úniques novetats en un onze on David Astals ha jugat al carril esquerre. La primera mitja hora ha estat de mutu respecte amb un parell de jugades dels locals i també dels arlequinats amb l’omnipresent Cristian Herrera.

Gol d’estratègia

El Sabadell ha aprofitat l’estratègia a pilota aturada, i en concret un córner per marcar el 0-1. Una centrada de Fran Callejón l’ha rematada amb un impecable cop de cap Toni Herrero per batre a Andrés Prieto. Fa una setmana va ser Pau Resta qui va marcar també el primer gol de cap contra Osasuna Promesas en un córner. El treball als entrenaments funciona.

No s’ha tirat enrere l’equip de Miki Lladó i el protagonista de la recta final del primer temps ha estat Cristian Herrera. El 10 arlequinat ho ha intentat en un xut des de fora de l’àrea que ha desviat Prieto. Al minut 42, Ale Díez ha tingut una bona oportunitat pels de Ponferrada, però més clara ha estat la jugada d’Herrera que ha evitat Prieto en una gran intervenció.

Yuri evita el triomf

Lògicament la Ponferradina ha fet un pas endavant amb un primer ensurt per Adrián Ortolá que ha evitat el gol a rematada d’Abelenda. La defensa arlequinada controlava els atacs i el Sabadell tampoc feia perill.

El líder ha posat tota la pólvora que tenia a la banqueta amb els veterans Yuri de 41 anys i l’ex arlequinat Álvaro Vázquez. Aquest últim va ser un fracàs en els 4 mesos que va ser a la temporada del descens a Primera RFEF.

Al minut 83 ha arribat l’1 a 1 en una jugada creada per Yuri amb paret i definició sobre la sortida d’Ortolá. Gran jugada. Tot s’ha de dir. També ha estat una gran acció la de Cristian Herrera que s’ha tornat a topar amb Prieto que ha evitat l’1 a 2. Malgrat el domini local, el Sabadell ha acabat a l’àrea rival amb la darrera ocasió per Vladys.

FITXA TÈCNICA

Ponferradina: Andrés Prieto; Ale Diez (Ernesto, min.60), Nil (Alvaro Vázquez, min.81), Sibille, Pol Llonch (Claveria, min. 68), Dacosta (Yuri, min.68), Leal, Márkel, Carrique, Brais Abelenda, Soto (Andoni, min.81).
CE Sabadell: Ortolá; Monroy, Amelibia, Pau Resta, Toni Herrero, Astals; Callejón (Carrión, min.76), Alex Gualda, Cristian Herrera (Vladys, min.88), Manel (Baselga, min.55), Nando (Beitia, min.76).
Àrbitre: Etayo Herrera. TG Pol Llonch i Markel/Cristian Herrera
Gols: 0-1, min.31: Toni Herrero; 1-1, min.83: Yuri.

Ultima actualización Domingo, 17 Septiembre 2023 22:14