Desfeta del Sabadell a Tarragona Destacado

By Septiembre 24, 2023 54

El Sabadell ha perdut 2-0 a Tarragona al camp del líder en un partit marcat per dos gols de pati de col·legi en una nefasta segona part.

L’equip cau per primer cop a zona de descens amb quatre punts sobre 15 possibles, tres més que la temporada passada en aquest moment. L’entrenador Miki Lladó ha dit després de la derrota que “el Sabadell ha de guanyar sí o sí al Sestao”. Pressió extra.

El desgavell defensiu i els canvis de sistema deixen una imatge extra més que preocupant, classificació al marge. El Sabadell, amb la novetat de Moyano al mig del camp, ha estat millor durant la primera mitja hora. Els arlequinats han tornat a crear molt perill a pilota aturada, i en concret en mitja dotzena de córners. L’efectivitat en els gols de Pau Resta contra Osasuna Promesas, en l’única victòria i de Toni Herrero en l’únic empat, a Ponferrada s’ha perdut. Més clares han estat les oportunitats de Cristian Herrera, que ha aturat Varó i de Marcos Baselga que ha sortit fregant el pal.

Doble polèmica amb una agressió a Manel i un penal no assenyalat

El Nàstic també ha tingut les seves. La més clara un xut de l’exarlequinat Marc Fernández que ha marxat a córner. La polèmica ha estat doble en la recta final. Tot s’ha de dir amb un penal favorable al Nàstic per una empenta que l’àrbitre no ha xiulat.

I després per la lamentable imatge d’un aficionat del Nàstic que ha agafat de la samarreta a Manel Martínez quan era dins de la xarxa. Esperem una sanció per aquest comportament. Cada setmana a l’estadi s’escolta per megafonia que el públic no ha d’estar dempeus i fora de casa es veu de tot.

Segona part indigna

La bona impressió del primer temps s’ha capgirat per complet als segons 52 minuts, que és el que s’ha jugat a l’Estadi Costa Daurada. Àlex Gualda ha entrat al descans pel debutant Moyano que per l’estadística ha sumat la primera targeta groga. Al minut 58, Miki Lladó ha fet un doble canvi amb l’entrada de Carrión Vladys per Pujol i Baselga. Poc abans, Jaume Jardi ha entrat al Nàstic per Marc Fernández. Ell ha estat un dels protagonistes de la lamentable jugada que ha marcat la fi del partit. Una indecisió entre el central Toni Herrero i el porter Adrián Ortolá l’ha aprofitada Jardí per driblar tots dos jugadors i marcar a porteria buida l’1 a 0.

El líder s’ha limitat a no cometre errades en defensa i aprofitar el regal setmanal arlequinat per posar-se per davant. Cinc jornades de lliga i cinc jornades encaixant gols de pati de col·legi. Avui, la part positiva que era que el club també marcava cada partit tampoc s’ha produït. Miki Lladó ha tret un defensa, Pau Resta i ha posat un davanter, Nando Garcia. Acumulació de jugadors davant i cap resultat en atac.

El Sabadell en descens i presió extra de Lladó

Al minut 74, el Sabadell també ha regalat el 2-0. Una falta lateral molt llunyana treta per Andy Escudero ha passat entre Pablo Monroy i Toni Herrero sense que ningú la toqués, ni tampoc Ortolá i la pilota ha entrat plàcidament. Vladys i Cristian Herrera han tingut un parell d’oportunitats i també el Nàstic ha perdonat el tercer. Per completar la nefasta segona part, Pablo Monroy ha vist la vermella directa.

Quatre punts de 15

El Sabadell queda en descens amb quatre punts sobre 15. A 9 del Nàstic, líder i amb una estadística significativa. La temporada passada, el Sabadell de Gabri sumava set punts, tres més que aquesta temporada amb un pressupost considerable respecte a fa un any. El Sestao River, també en zona de descens serà el rival del diumenge 1 d’octubre a l’estadi. En roda de premsa, Miki Lladó ha posat pressió extra. “Davant el Sestao, s’ha de guanyar, sí o sí”, ha assegurat.

FITXA TÈCNICA

2-Nàstic de Tarragona: Varó; Trigueros, David Concha (Santamaria, min.70), Joan Oriol, Nacho, Pol, Borja, Andy Escudero (Marc Alvarez, min,82), Óscar Sanz, Pablo Fernández (Pochettino, min.82), Marc Fernández (Jardi, min.55)
0-CE Sabadell: Ortolá; Pablo Monroy, Pau Resta (Nando, min.66), Amelibia, Toni Herrero, Pujol (Carrión, min.55); Astals, Moyano (Alex Gualda, min.46), Cristian Herrera, Baselga (Vladys, min.55), Manel Martínez
Àrbitre: Muresan Muresan. TV: Pablo Monroy (min.90)
Gols: 1-0, min.58: Jardí; 2-0, min.74: Andy

Ultima actualización Viernes, 08 Diciembre 2023 15:09