El FS Sabadell Femení CDN guanya a Tarragona (2-3) i descansa en la segona posició Destacado

By jordipress,com Febrero 21, 2020 749

Les arlequinades es situen en segon lloc després de la soferta victòria 2-3 a terres tarragonines contra el Futbolpax Tarragona. Son sis triomfs seguits i una bona manera d'arribar en forma a la jornada de descans d'aquest cap de setmana.

Les vallesanes van començar dominant el partit. El Sabadell tenia la possessió i el domini del joc, mentre el que el Futbolpax esperava a mitja pista la seva oportunitat de sortir a la contra. Tot i tenir diverses ocasions, no va ser fins al minut 16 quan les visitants van obrir la llauna després d'un gol en pròpia de les locals. Tot seguit, Cintia posava més distància al marcador després d'un gran xut a passada de clara. Amb aquest resultat els dos equips marxaven als vestidors.

L'inici de la segona part va ser desastrós. Dos bones jugades de les locals van tornar a situar les taules al marcador. De mica en mica les noies de Marc Muñoz van tornar al partit i es van fer amb el domini. Zoe a la sortida d'un corner, als 10 minuts de la represa, posava el definitiu 2-3.

Les tarragonines ho van intentar amb la tàctica de portera-jugadora i van tenir una clara oportunitat de gol, però Laura va salvar-la.

Sisena victòria consecutiva en lliga del futbol Sala Sabadell Femení CDN que les situa en segon lloc, el pròxim partit serà el dia 29 de febrer a les 15:30 a Cal Balsach contra el Jesús Maria.

Futbol Sala Sabadell Femení CDN: Laura, Arinna, Cinthia(1), Carla, Zoe(1), Isern, Clara, Aitana i Miró.

Per la seva banda el filial va guanyar 3-0 al Sant Cugat i amplia el seu avantatge al capdavant de la Primera divisió Catalana. Les alevines van guanyar a domicili al Castellbisbal

Classificació: 1- Les Corts: 35 (1 partit menys); 2- FS Sabadell CDN: 29; 3- Morell: 28

Ultima actualización Viernes, 21 Febrero 2020 16:53