Cara i creu del Fútbol Sala Sabadell Femení CDN Destacado

By Jordipress Octubre 30, 2019 819

El Fútbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro ha viscut el sabor de la victoria i la derrota en dos partits ben diferents. Primer van guanyar a Barcelona al Jesús María per 1-4 amb doblet d'Amara en una exhibició coral de l'equip. En canvi, tot va sortir malament aquesta jornada amb la primera derrota de la temporada per 0-1 davant el Cet 10.

Victòria solvent del Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro a Barcelona

Les vallesanes visitaven la sempre difícil pista del Jesús Maria amb l'objectiu de sumar la primera victòria fora de casa. Amb un partit molt seriós, el Sabadell es va emportar els 3 punts per un 1-4. No començava bé el partit per les visitants, descol·locades, sense trobar el ritme en atac i amb una defensa desorganitzada. Els minuts passaven i el Sabadell anava entrenant al partit.

Fruit d'una recuperació de Zoe Juanes a camp contrari, Amara feia el primer gol arlequinat. Les noies de Marc Muñoz tenien el domini del partit i després d'una bona jugada col·lectiva, Andrea marcava el 0-2. Quan semblava que el partit estava més controlat per part del Sabadell, un xut llunyà del Jesús Maria a les acaballes de la primera part posava l'1-2 a l'electrònic.

Els primers minuts de la segona part van ser imprecisos per part del Sabadell. No hi havia ocasions clares per cap equip, però ningú es feia amb el domini. Els minuts passaven i el marcador seguia igual. Quan faltaven 8 minuts Zoe Juanes marcava l'1-3 després d'un xut llunyà que rebotava a lescames d'una rival. En aquest moment les barcelonines van decidir utilitzar la tàctica de la portera- jugadora, però no van poder crear massa perill. Amara quan faltaven 4 minuts feia l'1-4 amb un fort xut que entrava per tot l'escaire.
Per la seva banda el filial guanyava 1-0 amb gol d'Amanda a l'Olimpic la Floresta

Futbol Sala Sabadell Femení CDN: Laura, Arinna, Carla, Clara, Amara(2), Zoè, Zoe Juanes(1) i Andrea(1).

Primera derrota de la temporada del Futbol Sala Sabadell Femení CDN.

Mal partit de les creualtenques que mai van trobar el ritme del joc i van caure per un 0-1 a casa contra el Cet-10, aquest resultat les fa caure a la tercera posició. Va ser el pitjor partit de la temporada per les noies de Marc Muñoz. Les barcelonines van venir amb les idees clares, tancar-se a mitja pista i buscar la seva velocitat per aprofitar les pèrdues locals.

A la primera part, el domini era vallesà però sense profunditat ni ritme. Un parell de xuts que van tocar a la fusta van ser les úniques ocasions clares. Les barcelonines també arribaven poc però van ser més efectives, als 10 minuts van recuperar una pilota a camp rival i van fer l'únic gol del partit. Els dos equips marxaven als vestidors amb el 0-1 al marcador. Els primers minuts de la represa semblava que les coses podien canviar, ja que el Sabadell va agafar en els primers minuts la iniciativa, però va ser un miratge i la dinàmica va ser la mateixa que la segona part.

El Cet-10 a mitjans de la segona part va agafar el comandament del partit i l'entrenador Marc Muñoz quan faltaven 10 minuts va decidir utilitzar la tàctica de la porterajugadora. Les locals van tenir alguna oportunitat però el marcador no es va moure.

El Futbol Sala Sabadell Clínica Dental Navarro es col·loca tercer en una Divisió d'Honor Catalana caracteritzada per una gran igualtat.

La pròxima jornada serà al camp del Rubí el 9 de Novembre.

Futbol Sala Sabadell Femení CDN: Laura, Arinna, Zoe, Zoè, Clara, Maria, Andrea i Carla

Ultima actualización Miércoles, 30 Octubre 2019 23:21