Setena victòria seguida del FS Sabadell Femení CDN Destacado

By Jordipress.com Marzo 05, 2020 856

El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro va guanyar amb solvència el seu partit contra el Jesús Maria i l'afiança a la segona plaça de la Divisió d'Honor.

Les locals van sortir molt endollades al partit i ja des de l'inici es van fer amb el domini del joc. Als dos minuts, una passada llarga de la portera Laura, l'aprofitava Clara per assistir a porteria buida a Cinthia. Les coses es posaven de cara per les locals. Les ocasions es succeïen i les visitants els hi costava molt agafar el ritme del partit.

A l'equador de la primera part, una gran jugada col·lectiva la finalitzava Aitana al segon pal, després d'una gran assistència de Carla. Amb el 2-0 els dos equips marxaven als vestidors. La segona part començava igual que la primera, amb les arlequinades buscant el gol que els hi donés tranquil·litat. Maria Isern, als pocs minuts de l'inici, marcava el 3-0 que semblava sentenciar el partit.

Els minuts passaven i les barcelonines no arribaven amb perill a la porteria arlequinada. Maria Miró als 10 minuts, marcava el 4-0 després d'una jugada de corner. Als minuts finals les visitants ho van intentar amb la tàctica de la portera-jugadora però van ser les creualtenques qui van marcar mitjançant un gol des de camp propi d'Arinna.

El Futbol Sala Sabadell Femení CDN ja encadena set victòries consecutives en lliga, la pròxima jornada serà d'aquí a dues setmanes el diumenge 15 de març a la difícil pista del Cet-10, sisè classificat.

Futbol Sala Sabadell Femení CDN: Laura, Arinna, Carla, Lorena, Maria Isern, Zoe, Clara, Cinthia, Aitana i Maria Miró.

Per la seva banda, el filial va guanyar el seu partit a la pista de l'Olympic la Floresta per un 4-6. El filial es consolida al capdavant de la Primera Divisió Catalana.