El CN Sabadell guanya a Terrassa i ja és a la final Destacado

By Mayo 04, 2023 169

Per la via ràpida. L’Astralpool CN Sabadell s’ha classificat per a la final de la Lliga després d’eliminar el CN Terrassa guanyant els dos partits de semifinals.

Avui s’ha imposat per 7-15 a l’Àrea olímpica amb un parcial de 0-6 en els últims nou minuts. Dimarts ja va vèncer per 12-6, també amb autoritat. Probablement, l’Atlètic Barceloneta serà el rival d’una final que començarà el 17 de maig.

El CN Sabadell arriba a la final com a invicte amb 24 victòries en 24 partits. Ja han superat el llistó de la temporada passada quan van caure a la semifinal contra el CN Barcelona dies després de guanyar l’Eurocup.

Fran Valera ha estat el protagonista del partit des de l’inicial 0-1 en un primer quart que ha acabat amb l’1 a 2 amb el segon de Dusan Banicevic. Valera i Bernat Sanahuja han ampliat fins a l’1 a 4 en l’inici del segon quart. El Terrassa ha reduït distàncies amb un gol de Delgado i el primer d’Albert Sabadell. Un jove jugador del planter egarenc que té com a cognom Sabadell. Fran Valera amb el tercer gol de la nit ha posat el 3-5 al descans llarg.

Festival en atac

El tercer quart ha vist un festival de gols – 9- amb quatre del Terrassa i 5 d’un Sabadell, obra dels joves Marcel Teclas, Pep Bonet, el montenegrí Kostas Averka i dos més de Fran Valera en un repòquer fins al 7-10 al marcador. També ha estat eliminat el mateix Valera i el capità egarenc Alarcón a més de la targeta vermella pel membre del cos tècnic Ferran Plana.

El Club ha rematat la feina en l’últim quart amb una defensa perfecta i 5 gols més en atac – Cabanas, Sanahuja, Gil, Bonet i Teclas- fins el 7-15 definitiu.

Berlín i Barceloneta?

La final del play-off començarà el 17 de maig amb el primer partit a la piscina de Can Llong contra l’Atlètic Barceloneta que va vèncer el primer partit de semis per 17-8 davant el CN Barcelona. Abans el divendres 12, l’equip juga la penúltima jornada de la Champions a Berlín contra l’Spandau.

FITXA TÈCNICA

7-CN Terrassa: Motos (Iván Sánchez); Wilson (1), Fran Sánchez, Alarcón (1), Flores, Garcia, Delgado (4), Sabadell (1), Pérez, De Lera, Rodríguez, Chico.
15-Astralpool CN Sabadell: Lorrio (Xavi Teclas); Sanahuja (2). Gil (1) Marcel Teclas (2), Veich, Valera (5), Bertran, Cabanas (1), Averka (1), Banicevic (1), Bonet (2), Bustos (1)
Arbitres: Castella i Jiménez
Parcials: 1-2, 2-3, 4-5, 0-5

Ultima actualización Domingo, 07 Mayo 2023 21:33