El CN Sabadell comença el play-off guanyant al CN Terrassa Destacado

By Mayo 02, 2023 141
Lluc Bertran Lluc Bertran Jordi Sánchez

L’Astrapool CN Sabadell ha començat el play-off de semifinals de la Lliga davant el CN Terrassa amb una contundent victòria contra el CN Terrassa (12-6). Ja són 23 triomfs en 23 partits de Lliga i si guanyen aquest dijous ja seran a la final. L’equip de Quim Colet, amb una gran defensa, dona un pas més en busca del primer títol de Lliga. L’Atletic Barceloneta i el CN Barceloneta juguen dimecres el primer partit de l’altra semifinal.

Fa tres setmanes que el Club va guanyar el derbi a la fase regular. Deia el porter Edu Lorrio que s’havien de corregir algunes errades de cara al play-off. Aquell dia el Sabadell va guanyar per 16-8. Per guanyar la Lliga s’han de tenir bones xifres en defensa tal com ha estat avui o en els últims partits de lliga regular (5-6 a Mataró i 6-16 a Tenerife).

Sergi Cabanas ha estat el protagonista del primer quart amb dos goles. L’inicial 1-0 i el posterior 2-1 després que durant molt minuts el marcador estigués en 1-1 amb el gol de Rubén de Lera. Bernat Sanahuja de penal ha fet el 3-1.

Enorme defensa amb 14 minuts sense encaixar

El Terrassa ha reduit a un gol (3-2) però a continuació, el Club ha tancat la defensa durant 14 minuts. En atac han arribat dos gols de Sanahuja i Bustos abans del descans llarg (5-2) i dos més d’Averka i Cabanas per trencar el partit amb el 7-2. Els visitants han fet el tercer i Josep Bonet ha anotat el 8-3 que deixava el partit decidit.

A l’últim quart, l’equip de Quim Colet ha ampliat la renda de gols fins el màxima avantatge de vuit gols (12-4). Només a l’últim minut, el Terrassa ha maquillat la derrota amb el 12-6. Una defensa que dona mig bitllet per la final. El segon tíquet pot arribar dijous (20:45 hores) al segon partit del play-off a Terrassa.

FITXA TÈCNICA

12-Astralpool CN Sabadell: Lorrio (Xavi Teclas); Sanahuja (3). Gil, Marcel Teclas, Veich, Valera (1), Bertran (1), Cabanas (3), Averka (1), Banicevic, Bonet (2), Bustos (1)
6-CN Terrassa: Motos (Iván Sánchez); Wilson, Fran Sánchez (1), Alarcón, Flores (2), Garcia, Delgado (2), Sabadell, Pérez, De Lera (1), Rodríguez, Chico.
Arbitres: Ortega i Iñesta
Parcials: 3-1, 2-1, 3-1, 4-3

Ultima actualización Domingo, 07 Mayo 2023 21:03