Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El CN Sabadell fa el primer pas a la semifinal contra el Mediterrani Destacado

By Mayo 09, 2023 151
Sabrina van der Sloot Sabrina van der Sloot David J/Isabadell

L’equip femení de l’Astralpool CN Sabadell ha començat la semifinal del play-off amb un contudent triomf davant el Mediterrani per 12-4. Les sabadellenques amb deixat en quatre gols a un equip que ha arribat aquest any als quarts de final de la Champions.

Al descans ja guanyaven per 6-1. El segon partit serà aquest dijous a Barcelona amb molts números de ser el passaport per la final. A la Copa de la Reina ja va guanyar el Sabadell amb comoditat

https://www.isabadell.cat/esports/waterpolo/el-club-domina-des-de-linici-al-mediterrani/ 

 

El Club ha estat un vendaval en l’inici del partit com mostra una estadística tremenda. Quan només havien passat 2 minuts, ja guanyava per 3-0 amb gols de Maica Garcia, Judith Forca de penal i Bea Ortiz. Una declaració d’intencions per no tenir sorpreses ja d’entrada.

L’entrenadora del Medi, Marian Diaz s’ha vist obligada a demanar temps mort per despertar a les seves jugadores. Les del barri de Sants han redreçat la situació en defensa i han assolit, de penal, l’únic gol del primer temps.

Espectacular defensa

Les jugadores de David Palma han continuat l’excel.lencia defensiva amb la portería de Laura Ester tancada a pany i forrellat. També l’encert en atac en dos gols d’Irene González i un altre d’Elena Ruiz per arribar al descans llarg amb un tenístic 6-1. El partit ha quedat sentenciat amb dos gols més de Ruiz i Forca, a l’inici del tercer quart (8-1).

El Mediterrani ha trigat 16 minuts en marcar el seu primer gol de jugada (8-2) un marcador que s’ha allargat fins el final del tercer quart. El tràmit s’ha completat a l’últim periode amb un parcial de 4-2 amb doblet de la nord-americana Maggie Steffens i la neerlandesa Sabrina van der Sloot pel 12-4 final.

Aquest dijous, el segon partit a la piscina del Mediterrani. L’altra semifinal la comencen demà, el Mataró contra el Sant Andreu.

FITXA TÈCNICA:
12-Astralpool CN Sabadell
: Ester (Carrasco); Mati Ortiz, Leiton, Van der Sloot (2), Casado, Steffens (2), Ruiz (2), Garcia (1), Forca (2), Bea Ortiz (1), Pérez, González (2)

4-CE Mediterrani: Palm (Esteras), Muñoz, Crevier (1), Marcos, Bakoc, Prats, Espar, Moreno (1), Rodríguez, Dalmases, Crespí (1), Puanani (1)
Arbitres: Pérez, Cerezo, Borrell.
Parcials: 3-1, 3-0, 2-1, 4-2

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Sábado, 13 Mayo 2023 11:16
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario