El Sabadell iguala contra l'Europa a la presentació Destacado

By Agosto 20, 2022 240
El Sabadell de Gabri El Sabadell de Gabri C.Diaz

El Sabadell ha empatat a 1 davant l’Europa en el partit de presentació davant l’afició. Acaba la pretemporada amb un empat davant un rival de Tercera Federació, dues categories menys. Com hem dit des del primer dia, la pretemporada és temps de preparació, aclimatació de jugadors, en aquest cas a les ordres de Gabri Garcia i ja posats que no es lesionin jugadors. La prova de veritat vindrà dissabte 27 davant l’Amorebieta.

La posada en escena davant uns 1.800 arlequinats a la Nova Creu Alta en entrada gratuïta ha permès veure per primer cop al nou Sabadell a un estadi que avui complia 55 anys. Traient Guillem Molina, Sergi Altimira, David Astals i Sergio Montero, per la resta l’escenari era nou com a jugadors locals.

La primera nota positiva ha estat la recuperació de Guillem Molina, Pelayo Suárez, Sergi Altimira i Adan Gurdiel, que s’han recuperat de les lesions respectives. El porter Sergi Puig, el central César Morgado i l’extrem Moha Keita són ara mateix les úniques baixes.

Christian Dieste ha tingut l’única oportunitat local a la primera part en una rematada que ha aturat Marc Vito al minut 22. L’exarlequinat Sergi Pastells ha portat molt perill i ha avisat en un primer xut i en el 35, una centrada seva l’ha enviada un altre exarlequinat Kilian Villaverde a la xarxa. Amb 0-1 s’ha arribat al descans.

Juan Delgado ha marcat l'empat amb aquesta rematada. Autor: CES
Juan Delgado ha marcat l’empat amb aquesta rematada. Autor: CES

A la segona part ha entrat Piñol per Corbalán. El jugador del filial ha estat molt participatiu i una altra de les bones notícies del partit. L’Europa arribava amb més perill i han estat a prop de marcar el segon. La rèplica arlequinada al minut 68 ha portat l’1-1. Juan Delgado amb un toc subtil ha rematat a la xarxa una gran centrada de Piñol.

Els canvis s’han succeït en els dos equips a la segona part i en el minut 83 han debutat els últims fitxatges – el porter Carles Segura i el central Ismael Athuman. Abans Dieste ha tingut una bona oportunitat per fer el segon però sense encert.

Gabri Garcia amb el seu equip tècnic a la presentació. Autor: CES

L’entrenador Gabri ha restat importància a l’empat:

“El resultat no és en el que més ens fixem, però també ens interessa. Avui ens ha costat entrar al partit, tot i que ens pot venir bé per preparar la lliga aquest tipus de proves. L’actitud de l’equip i les ganes són excepcionals. No els hi puc demanar més que això. Tots els jugadors que han tingut molèsties han superat bé l’últim test. Molts han pogut participar i afronten la propera setmana en bona forma”

L’hora de la veritat arribarà dissabte vinent (27 d’agost, 21.30 hores) amb la visita a l’estadi de l’Amorebieta. El Sabadell és un equip completament nou i s’esperen més fitxatges abans de començar la lliga o a tot tardar abans del 31 d’agost. Últim dia de fitxatges.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell (1): Víctor Vidal (Carles, m.83); Marc Vargas (Adan Gurdiel, m.66), Guillem Molina (Raúl Ferrer, m.62), Pelayo Suárez (Iker Hernández, m.62), Eudald (Athuman, m.83); Sergi Altimira (Alex Gualda, m.66), Armando Corbalan (Piñol, m.46), Joanet (Piti, m.83), Juanmi Carrión (David Astals, m.66); Juan Delgado (Vladys, m.83) Christian Dieste (Montero, m.83)
CE Europa (1): Marc Vito; Sergi Pastells, Mario, Cano, Campeny, Galeano, Nolla, Pau López, Adri Gené, Kilian Villaverde, Aliaga (Joel Ruiz, Alberto, Molins, Joel Arimany, Castell, Carles, Morlans, Aldabó, Manel, Buba).
Àrbitre: Montoro Ferreiro. T.G. Eudald/Kilian
Gols: 0-1, m.35: Kilian Villaverde; 1-1, m.68: Juan Delgado.

Foto portada: Juan Delgado ha marcat l’empat amb aquesta rematada. Autor: CES

Ultima actualización Domingo, 28 Agosto 2022 17:35