Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Sabadell perd a Osca el primer partit de la pretemporada Destacado

By Agosto 16, 2022 273
El Sabadell perd a Osca el primer partit de la pretemporada El Heraldo

El Sabadell ha perdut el seu primer partit de pretemporada davant l’Osca, equip de Segona Divisió A (1-0). Un gol del blaugrana Kevin Carlos ha estat decisiu. L’equip de Gabri ha donat una gran imatge i especialment els jugadors del B com Iker i Raúl que han actuat d’inici. Sergi Altimira i Pelayo Suárez no han jugat per lesió en una infemeria que s’omple. Bona imatge però a 11 dies de l’inici de lliga, calen fitxatges.

El Sabadell ha viatjat a Osca sense cap central del primer equip. Pelayo Suárez, l’únic disponible en els dos últims partits s’ha unit a Guillem Molina, lesionat fa una setmana i César Morgado, KO des de fa 8 mesos. A més, Sergi Altimira, tampoc ha viatjat. En el seu cas, a més de les molesties, continuen els rumors amb l’interés de diversos equips.

Gabri ha disposat dels jugadors del B, Iker i Raúl Ferrer com a centrals. Abans de la mitja hora, també ha entrat un altre jugador del B, Marc Vargas per Marc Navarro que ha marxat tocat.

L'alineació del Sabadell a Osca. Autor: C.Díaz
L’alineació del Sabadell a Osca. Autor: C.Díaz

A manca d’onze dies per començar la lliga i 15 per acabar el mercat de fitxatges és més que evident que fan falta uns quants fitxatges. Ara que s’ha posat de moda la paraula ‘palanca’ toca activar-la de la manera que sigui, en forma de cesions o fitxatges.

L’entrenador de la SD Huesca, José Angel ‘Cuco’ Ziganda ha fet jugar un onze amb els suplents que no van disputar el primer partit de Lliga contra el Llevant. Un onze obviament potent amb jugadors de la qualitat d’Oscar Sielva, Joaquín, o Juan Villar.

El Sabadell dona la cara

La primera oportunitat del partit ha estat del Sabadell en un xut de Joanet que ha sortit massa creuat. L’Osca ha apretat i en el minut 13, Kevin Carlos ha marcat l’1 a 0. El primer gol que rep el Sabadell a la pretemporada després de 283 minuts sense encaixar. El porter Víctor Vidal, gran protagonista d’aquesta estadística ha evitat el 2-0 en un parell de bones intervencions. Passada la mitja hora, ha arribat una bona opció de Christian Dieste a passada de Juanmi Carrión, que avui ha jugat més d’extrem.

Els arlequinats han estat millors a la segona part i de nou Christian Dieste ha tingut una oportunitat que ha aturat San Román. El davanter aragonés del Sabadell ha estat molt actiu i ha rematat alt una bona centrada de Marc Vargas, poc abans de ser substituit.

L’Osca també ha gaudit de bones oportunitats per marcar el segon, però la defensa sabadellenca, amb la dupla de centrals del B, ha estat a un gran nivell. Els brots verds passen en aquesta pretemporada pels jugadors del filial.

Europa, punt i final de la pretemporada

El Sabadell jugarà dissabte 20 a les 19 hores a la Nova Creu Alta, l’últim compromís de la pretemporada en l’estrena a l’Estadi. L’Europa de Tercera Federació és el rival. S’espera que es recuperin alguns dels lesionats i també moviment amb l’arribada de nous jugadors.

FITXA TÈCNICA:

1- SD Huesca: San Román; Gerard Valentín, Euse, Blasco, Vilarrasa; Kento (David Garcia, m.46), Manu Rico, Óscar Sielva (Antonio Sánchez, m.75); Joaquín (Pablo, m.30 (Javi, 80), Juan Villar (Ruby, m.75), Kevin Carlos,
0- CE Sabadell: Víctor Vidal; Marc Navarro (Marc Vargas, m.23), Iker, Raúl Ferrer, Eudald (Piti, m.77); Joanet (Sergio Montero, m.77), Alex Gualda (Pinyol, m.61), Armando (Astals, m.61), Carrión (Salamanca, m.77); Juan Delgado (Hugo Garcia, m.77), Christian Dieste (Vladys, m.68)
Arbitre: Armando Ramo Andrés. Tarjeta a Raúl Ferrer (m.69)
Gol: 1-0, m.13: Kevin Carlos.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 28 Agosto 2022 22:12
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario