El Sabadell llença el partit en 15 minuts a Las Gaunas

By Octubre 01, 2022 278
Alberto Fernandez Alberto Fernandez Crispulo Diaz

El Sabadell ha perdut amb rotunditat davant la UD Logroñès per 3-0 en un partit que ha ‘durat’ 15 minuts. Menudo i Doncel han aprofitat dues badades defensives per situar el 2-0 al quart d’hora. Els de La Rioja, que encara no havien puntuat a casa, han sentenciat amb el 3-0 al minut 66.

A hores d’ara, l’equip de Gabri té dues cares. A casa el rendiment és més que notable amb set punts de nou. Fora, les xifres són per tremolar. Zero punts i vuit gols en contra.

Toca canviar la dinàmica fora. Més enllà de les derrotes hi ha la imatge d’equip feble. Gabri ha fet debutar Moha Keita a un equip titular molt ofensiu amb cinc jugadors de clara vocació atacant. El problema inicial és quan no es defensa bé i el Logroñés fent quatre coses ben fetes en atac ha marcat tres gols i ha fet un pal. Les opcions arlequinades han tingut un rendiment nul.

El Sabadell és un equip per no sortir de la Creu Alta. Ara mateix. Dels tres partits que ha jugat a casa n’ha guanyat dos i n’ha empatat un, amb set punts i consistència defensiva amb només un gol encaixat. Fora de la Creu Alta és ara mateix per plorar. Avui a Logroño, el partit ha durat 15 minuts. El temps que Menudo d’un golàs des de molt lluny i Doncel, en una acció que escenifica la tebiesa defensiva, han aprofitat per anotar el 2-0.

Gabri Garcia ja estava així a la primera part. Autor: C.Díaz

Es repetia la història de Castelló i Alcoi en un primer temps per oblidar. Un Logroñés que a més encara no havia puntuat a Las Gaunas. En atac, una gran oportunitat d’Alberto Fernández sense encert. El murcià ha vist groga per protestar. Sense notícies positives de ningú. Tampoc Moha Keita en el debut.

Sense reacció

Gabri no ha fet canvis al descans – tots cinc entre el 58 i el 67-. Tampoc hi ha hagut el gol – habitual aquesta temporada entre els minuts 47 i 50. Avui res. El Logroñés ha tingut el tercer en una rematada al pal com a preludi del posterior 3-0, marcat al 66 per Arbeloa. El Sabadell ha tingut dues ocasions clares d’Altimira i Alberto però tampoc era el dia en atac.

Un Sabadell que ha vist les quatre targetes grogues del partit, i que jugarà el proper partit (diumenge 9, 16 hores davant l’Eldense a la Creu Alta).

FITXA TÈCNICA:

3-UD Logronyès: Gonzalo; Campins, Gonzalo; Campins, Arregui, David Fernández, Kortazar, Markel, Doncel (Keita, 72), Sierra (Samu 80), Schurlte (Clau Mendes 70), Arbeloa (Iñaki Saénz 70) i Menudo (Andoni 80).
0- CE Sabadell: Sergi Puig; Adán (Vargas 67), Guillem Molina, Sergio Morgado, Eudald; Altimira, Alex Gualda (Sergi García, 58), Moha Keita (Corbalan 67), Pau Victor (Piñol, 58), Alberto Fernández, Juan Delgado (Dieste 67)
Arbitre: Uson Rosel (Aragó). TG: Adan, Alberto, Molina, Eudald
Gols: 1-0, m.8: Menudo; 2-0, m.15: Doncel; 3-0, m.66: Arbeloa.

Ultima actualización Viernes, 21 Octubre 2022 17:31