Desfeta arlequinada contra l'Eldense

By Octubre 09, 2022 240
Juanto ha fet el 0-3 Juanto ha fet el 0-3 C.Diaz

Desfeta total i el primer avís del que pot ser la temporada. El Sabadell ha perdut 1-3 davant l’Eldense en un partit que ha quedat decidit pràcticament al minut 34 quan els alacantins guanyaven 0-2. S’ha repetit quasi la història de la passada jornada a Logronyo quan es va perdre per 3-0.

El rival també ha marcat tres i només al final Sergi Garcia ha maquillat la derrota amb l’1 a 3. L’equip cau a la zona de descens i amb una imatge preocupant.

Els primers crits de la temporada han arribat a la Nova Creu Alta a 9 d’octubre coincidint amb la derrota davant l’Eldense. Un equip que fa cinc anys va es va salvar de desaparèixer enmig de la pudor d’apostes. Un lustre després, l’equip alacantí que aquest estiu va pujar de Segona RFEF s’ha passejat a l’estadi i s’ha col·locat com a líder amb els exarlequinats Pedro Capó i Juanto Ortuño a l’onze. Les coses ben fetes a Elda. Tot el contrari a Sabadell ara mateix.

El Sabadell ha tingut cinc minuts inicials prometedors amb una rematada de Guillem Molina en un córner com a màxim perill. Carrión, amb un cop de cap des de fora de l’àrea també ho ha provat. Significatiu que les dues jugades de perill de la primera part hagin estat de defenses.

L’Eldense ha agafat el centre del camp amb Fran Carnicer, Pedro Capó i companyia prenent el control. A poc a poc començaven a crear perill. Primer en un llançament llunyà que ha enviat a córner el porter Sergi Puig. Les arribades per la banda dreta creaven molt perill i al minut 20, una passada enrere l’ha aprofitada Cris Montes per fer el 0-1. Era el minut 20.

Joanet ho ha intentat tot abans de caure lesionat. Autor: C.Díaz

L’equip de Gabri, un cop més, no s’ha sobreposat al gol del rival i el minut 34 han encaixat el 0-2. Una badada de Molina ha acabat en penal i Alex ha anotat el 0-2. Quedava una hora de joc al davant, però el partit tenia molts números per acabar en derrota

Canvis i 0-3

Al descans, Gabri ha fet un doble canvi amb l’entrada de Moha Keita i Sergi Garcia. A hores d’ara, sorprèn molt que Garcia no sigui titular en aquest equip. El Sabadell ho ha intentat en els dos primers xuts entre pals de Keita i Alberto. L’Eldense sí que ha encertat i al 57. Una nova badada defensiva ha acabat en la rematada franca d’Ortuño pel 0-3. A continuació la lesió de Joanet ha estat una nova notícia dolenta. Astals ha estat el relleu.

La mitja hora final ha sobrat, tret del gol d’autoestima de Sergi Garcia que ha marcat l’1 a 3 el 84. A continuació Molina ha estat expulsat amb la segona groga. Crits de ‘Directiva dimissió’ al minut 89 per part d’un sector de l’afició. A la primera línia de la llotja només dues persones. El director general, Bruno Batlle, i la regidora d’Esports, Laura Reyes.

Zona de descens i al Johan Cruyff

Dissabte el Sabadell jugarà (18 hores) al Johan Cruyff davant el Barça At. Han passat només uns mesos de la visita de la temporada passada amb el 0-2 i sembla que hagi passat un món. És la diferència entre un equip que lluitava per l’ascens i l’actual creat amb 40 dies de dilació sense cap moviment i que ara mateix dicta un Sabadell de descens.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Sergi Puig; Adan, Molina, Morgado, Carrión; Sala (Sergi Garcia, m.46), Altimira, Corbalan (Moha Keita, m.46), Joanet (Astals, m.60), Alberto (Victor, m.67(, Delgado (Dieste, m.67).
CD Eldense: Vallejo; Toni Abad (Sergio Ortuño, m. 72), Pardo, Diego González, Alex Martínez, Pedro Capó, Cris Montes  ( Clemente, m. 65), Núñez (Francisco m. 72),  Fran Carnicer (Rubén, m. 80) Soberón,  Juanto Ortuño (Manu Nieto, m.65),
Àrbitre:: Ramo Andrés. TG: Altimira, Morgado. Molina (2,m.86) Pardo,  Núñez, Juanto Ortuño
Gols: 0-1, m.20: Cris Montes; 0-2, m.34: Alex (p); 0-3, m.57, Juanto Ortuño; 1-3, m.84: Sergi Garcia.
Incidències: 2.902 espectadors a la Nova Creu Alta.

Ultima actualización Viernes, 21 Octubre 2022 17:45