Póker de gols del Sabadell al Johan Cruyff Destacado

By Octubre 15, 2022 234
Alegria arlequinada Alegria arlequinada Crispulo Díaz

Espectacular remuntada. Cinc mesos després, el Sabadell ha tornat a guanyar al Barça At. al Johan Cruyff. Si al mes de maig els arlequinats arribaven on fire i van guanyar per 0-2 amb 2.000 espectadors a la grada, la victòria d’avui per 1-4 té un mèrit enorme. L’equip de Gabri arribava en zona de descens i ha fet un partit excel·lent.

Ha començat perdent al minut 4, però els gols d’Alberto Fernandez i Moha Keita a la primera part més els de Pau Víctor i Juan Delgado a la segona part han concretat la golejada.

Gabri Garcia va dir a la prèvia que volien dedicar-li una victòria fora de casa a l’afició i no ha pogut ser millor l’estrena fora de casa després de tres desplaçaments amb zero punts. Ha apostat per Marc Vargas en la seva primera titularitat al lateral dret i per David Astals que tornava cinc partits després a l’onze. Moha Keita actuava en punta en la primera suplència de Delgado que més tard seria protagonista. A més Pelayo ha entrat pel sancionat Molina.

El partit no ha pogut començar pitjor. Al minut 4, primera arribada del Barça At i 1-0 en una passada filtrada que Barberà ha aprofitat per batre a Sergi Puig. La feblesa arlequinada quan es rep un gol tornava a planejar, però avui no tocava. César Morgado en un llançament de falta ha fet el primer xut sobre el porter blaugrana al minut 7. El Barça At ha tingut una gran opció per fer el segon, però entre Sergi Puig i Pelayo Suarez, in extremis han evitat el 2-0.

Golàs per iniciar la remuntada

El Sabadell, que no ha fet cap falta al primer quart d’hora, ha començat a dominar i cada cop eren més les aproximacions. Al minut 26 ha arribat l’obra d’art d’Alberto Fernández. El murcià ha marcat un dels gols de la temporada a qualsevol categoria amb un xut de 30 metres que ha entrat per l’escaire de la porteria d’Arnau Tenas.

Així ha marcat Moha Keita l'1 a 2 de penal. Autor: C.Díaz
Així ha marcat Moha Keita l’1 a 2 de penal. Autor: C.Díaz

El gol ha estat balsàmic i l’equip s’ha agradat i així al minut 43 ha arribat el clar penal de Tenas sobre Moha Keita. El davanter ha completat la jugada marcant l’1 a 2 i així s’ha arribat al descans.

Excel·lent inici del segon temps

Si el primer temps ha acabat molt bé, d’igual manera ha començat la segona part. El lateral Eudald ha robat la pilota al Pelayo blaugrana al mig del camp. Ha fet una cursa en solitari i sobre la sortida de Tenas ha donat la passada de gol a Pau Víctor que ha enviat a la xarxa l’1 a 3. Era el minut 48.

El Barça Atletic ha tingut un parell de bones opcions però Sergi Puig i tota la defensa han completat una gran actuació. Gabri ha fet a més del canvi d’Adan per Vargas al descans, quatre més, entre ells el de Pinyol per Moha Keita. Tres jugadors amb dorsals del filial han jugat avui. Alberto Fernández ha estat a un pas de repetir el golàs però el seu xut amb marxat fregant el pal.

L’àrbitre ha donat quatre minuts d’afegit i a l’últim instant, Juan Delgado ha completat la festa amb l’1 a 4 per goig i èxtasi dels arlequinats que han gaudit en un moment molt important de la victoria. L’equip surt del descens i queda amb 10 punts. Millora les xifres col·lectives amb 10 gols a favor i 14 en contra

FITXA TÈCNICA

1-Barcelona At: Arnau Tenas; Álvaro Núñez, Pelayo, Chadi Riad (Zalaya, m.46), Román Vega (Álex Valle, ,m.60); Casadó, Aleix Garrido (Álvaro Sanz, m. 60), Txus Alba; Luismi Cruz (Ilias Akhomach, m.60), Juanda (Roberto, 80’), Barberá
4-CE Sabadell: Sergi Puig; Marc Vargas (Adan, m.46), Pelayo, César Morgado, Eudald; Altimira (Armando, m.71), Aleix Sala, David Astals (Juan Delgado, m.76), Pau Victor (Alex Gualda, m.71), Alberto Fernández, Moha Keita (Pinyol, m.63).
Àrbitre: Muñoz Muñiz (Aragó). TG: Txus Alba i Arnau Tenas/Pau Víctor
Gols: 1-0, m.4: Barberà, 1-1, m.26: Alberto Fernández; 1-2, m.44: Moha Keita (p): 1-3, m.47. Pau Víctor; 1-4, m.94: Juan Delgado

Ultima actualización Viernes, 21 Octubre 2022 18:00