El Sabadell s'agrada davant l'Intercity Destacado

By Octubre 22, 2022 355
Adán Gurdiel celebrant el seu gol Adán Gurdiel celebrant el seu gol Crispulo

Gran victòria. El Sabadell ha guanyat 2-1 a l’Intercity en un gran partit que ha acabat amb comunió entre jugadors i afició amb aplaudiments. L’equip de Gabri ha fet una demostració de treball incansable durant 94 minuts i amb estones de gran futbol.

Tot això en un partit en què han tornat a remuntar un gol inicial de l’exarlequinat Pol Roigé i la reacció immediata amb els gols d’Adan Gurdiel i Pau Víctor ja al minut 25 amb un 2-1 que ha estat definitiu.

Gabri ha repetit pràcticament l’onze inicial que va guanyar fa set dies al Johan Cruyff amb l’única novetat d’Adan Gurdiel pel lesionat Marc Vargas. Ja als cinc minuts ha hagut de retocar l’alineació per la lesió d’Alberto Fernández – el millor contra el Barça At – que ha estat relevat per Sergi Garcia.

L’Intercity, l’equip pioner en sortir a borsa i amb una estructura a base de talonari, des del director general Juanfran – ex jugador de l’Atlético de Madrid-, fins la banqueta amb l’argentí Gustavo Siviero i jugadors diferencials per la categoria amb passat professional s’ha avançat al minut 12. L’exarlequinat Pol Roigé ha aprofitat una badada defensiva local per batre el porter Sergi Puig per dalt.

Del 0-1 al 2-1

La reacció arlequinada ha estat immediata. Una bona combinació entre Sergi Garcia i Moha Keita ha acabat en una rematada de Pau Víctor que ha aturat el veterà Manu Herrera quan tot l’estadi ja cantava el gol. El Sabadell ha tornat a la càrrega i al minut 22 ha arribat l’1 a 1. Un altre cop una jugada creada entre Sergi Garcia i Moha Keita, aquest cop amb asistencia per Adan Gurdiel que amb calma ha fet l’empat.

El gol feia justícia i encara més el 2-1 tres minuts després en una jugada que ha iniciat Eudald Vergés amb una passada vertical des de la línia del mig del camp fins a l’àrea gran que ha arribat a Pau Víctor. El jugador cedit pel Girona ha fet un parell de moviments sobre la defensa alacantina, amb un gran xut que ha batut Herrera davant l’alegria de l’afició.

L’àrbitre ha perdonat la targeta vermella a l’argentí Martin Bellotti en una entrada molt dura a Moha Keita que ha quedat només en groga.

Domini visitant i les millors ocasions locals

La segona part ha començat amb l’Intercity fent un pas endavant i amb tres aproximacions de perill al primer quart d’hora. A més la lesió d’Adan Gurdiel ha deixat al Sabadell sense lateral dret, ja que Marc Vargas està també lesionat. Tocava defensa de tres centrals amb Molina al costat de Pelayo i Morgado.

El Sabadell ha tingut una gran oportunitat per sentenciar amb una doble acció de Pau Víctor i David Astals. Impressionant la feina feta per tots dos. El ‘Xino’ Astals ha rebut l’ovació de la nit en una cavalcada des del lateral que ha acabat a la línia de fons fent falta. Les ganes d’un jugador del planter personificades en ell.

L’Intercity ho ha intentat, però els jugadors de Gabri han sabut defensar i el públic ha premiat l’equip amb molts aplaudiments i els jugadors a l’afició que oficialment en 3.017 espectadors ha acudit al camp. Les penyes que han protestat a l’inici del partit contra l’actuació dels cossos de seguretat ho han celebrat de valent.

El Sabadell tanca el dissabte amb 13 punts en 9 jornades i en la sisena posició igualada amb el Cornellà que ocupa plaça de play-off. Diumenge 30, visita al camp de La Nucía, també a Alacant.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell 2: Sergi Puig; Adán Gurdiel (Molina, m.56), Morgado, Pelayo, Eudald; Altimira, Alex Sala (Gualda, m.68); Astals, Pau Victor, Alberto Fernández (Sergi Garcia, m.6); Moha Keita (Armando, m.68)
Intercity 1: Manu Herrera; N’Sue (Guillem Jaime, m.78), Ferroni, Bellotti (Soldevila, m.65), Álvaro, Rafa Gálvez,  Undabarrena (Sanchís, m.78), Pol Roigé, Txemi (Angong, m.65), Cristian Herrera (Carmona, m.78), Etxaniz
Àrbitre: Etayo Herrera. TG: Sala, Gualda/Bellotti, Pol Roigé, Undabarrena
Gols: 0-1, m.12: Pol Roigé; 1-1, m.22: Adan Gurdiel; 2-1, m.25: Pau Víctor.

Ultima actualización Domingo, 30 Octubre 2022 11:27