La Nucía aprofita un regal del Sabadell Destacado

By Octubre 30, 2022 281
Una imatge del partit Una imatge del partit CES

El Sabadell ha perdut 1-0 a La Nucía després de les dues grans victòries davant Barça At. i Intercity. Una greu errada al minut 76 ha permès al conjunt alacantí aconseguir el seu primer triomf a casa. En un partit sense gaires ocasions, La Nucía n’ha tingut les millors.

L’equip de Gabri ha trobat a faltar, i molt, els lesionats Alberto Fernández i Moha Keita. La derrota es pot qualificar de justa en un partit on ha faltat ambició davant un equip necessitat.

Guillem Molina, com a lateral dret, Sergi Garcia i Juan Delgado pels lesionats Adan Gurdiel, Alberto Fernández i Moha Keita han estat les novetats a l’onze inicial respecte l’equip que va guanyar a l’Intercity. El Sabadell ha anat de més a menys després d’uns primers minuts en què Pau Víctor ho ha intentat però sense perill extra pel porter Ackerman.

A partir del quart d’hora La Nucía ha fet seu el control del partit i ha començat a pressionar la porteria de Sergi Puig. Dasquet ha tingut la primera oportunitat i sort hi ha hagut de l’àrbitre que no ha xiulat algun dels dos penals que ha fet la defensa arlequinada. Una xilena de Juan Delgado massa alta ha estat l’única reacció sabadellenca. Amb 0-0 i gràcies s’ha arribat al descans.

A la segona part, ha baixat el nivell del partit. El Sabadell no ha creat gaire perill. De fet, una falta que ha sortit fora i una vaselina d’Astals han estat les úniques opcions. És evident que s’han notat les baixes d’Alberto Fernandez i Moha Keita, protagonistes en la golejada de fa 15 dies al Johan Cruyff. Gabri ha posat tot el que tenia, fins i tot abans del gol alacantí ha donat els primers minuts a Sergio Montero i ja amb el marcador en contra a Cristian Dieste, però ni un ni altre han creat perill.

Gol sense reacció

La Nucía, que arribava penúltim, i havia empatat els quatre partits disputats a casa, ha tret més profit dels canvis i sobretot de l’habitual regal del Sabadell. Una pilota perduda ha propiciat una contra amb el revulsiu Javi Martin que ha estat més ràpid que Pelayo i ha marcat sobre la sortida de Sergi Puig. Era el minut 76

Quedava un quart d’hora, però no hi ha hagut reacció i el Sabadell ha sumat la quarta derrota en cinc visites amb l’unic oàsi de l’1-4 davant el Barça At.

Gabri ha estat autocrítica a la roda de premsa. Autor: CES

Gabri ha estat contundent en roda de premsa:

“L’autocrítica que hem de fer és que està molt bé dominar els partits amb la pilota, però no podem voler marcar sempre des de l’àrea petita. Hem de ser més ambiciosos de cara a porta. Crec que avui és el pitjor aspecte del nostre joc, la falta d’ambició. Ens ha faltat això en el partit”

El Sabadell tornarà a jugar dissabte dia 5 de novembre a les 19 hores davant la Real Societat B que arribarà en zona de play-off després de la seva victòria davant l’Atl.Balears (2-0). Un partit que vindrà precedit per la presentació del futbol base

FITXA TÈCNICA

La Nucía: Ackerman, Romera, Toner, Moisés, López; Dasquet, Ismael (Eneko, m.69); Javi Cabezas (Jorge, m.76), Fer Pina (Borja, m.67), Josema (Javi Martín, m.69), Mariano (Sergio, m.76)
CE Sabadell: Sergi Puig; Guillem Molina (Marc Vargas, m.83), Pelayo, Morgado, Eudald; Altimira (Corbalán, m.62), Sala (Dieste, m.83); Sergi Garcia (Sergio Montero, m.72), Pau Víctor, Astals, Juan Delgado (Alex Gualda, m.72)
Àrbitre: Sánchez Villalobos: TG: Fer Pina, Eneko, Javi Cabezas, Dasquet i Borja/Molina
Gol: 1-0, m.76: Javi Martín

Ultima actualización Domingo, 20 Noviembre 2022 19:13