El Sabadell llença, en dos minuts, el partit contra la Real Sociedad B Destacado

By Noviembre 05, 2022 323
Sergi Puig i la Real Sociedad B Sergi Puig i la Real Sociedad B Sendy Dihor

El Sabadell ha perdut 1-2 davant la Real Societat B en un partit en què ha anat clarament de més a menys. Després d’un notable primer temps amb l’1 a 0 de Pau Víctor, la segona part ha estat una altra història. El filial basc ha dominat i en l’últim quart d’hora ha remuntat en només dos minuts. Del 75 al 77, un penal absurd i una badada defensiva en un córner han provocat la segona derrota a casa. Els canvis no han fet l’efecte desitjat i el Sabadell mira cap a baix.

Gabri ha disposat d’una línia de tres centrals amb Pelayo, Molina i Morgado amb Marc Vargas i Carrión com a carrilers llargs. Altimira, Alex Gualda i un incansable David Astals al mig del camp i davant, el retorn d’Alberto Fernández fent dupla amb Pau Víctor. Un onze que ha estat molt bé a la primera part, però a la segona ha estat superat i també la banqueta. El porter Sergi Puig ha estat dels millors del partit.

Entretingut. Així ha estat un primer temps on la Real Societat B ha tingut la pilota amb un alt percentatge de possessió, però on el més important ha estat que el Sabadell ha tingut les més clares oportunitats. Ja al minut 3 una gran jugada de Pau Víctor amb passada a l’extrem ha acabat en un xut creuat de Carrión que ha marxat fora per poc.

Al quart d’hora ha arribat l’1 a 0. Una excel·lent passada d’Altimira sobre Pau Víctor ha deixat al jugador cedit pel Girona, amb temps per afrontar la sortida del porter i amb tranqui.litat l’ha driblat fent el primer de la tarda.A continuació, una falta treta per Carrión l’ha rematada fora per poc, César Morgado. La Real també ha tingut la seva en una ocasió gairebé calcada en una falta que ha pentinat fora Arambarri.

Pau VÍctor ha fet el tercer gol de la temporada. Autora:Sendy Dihor

El domini era visitant però les ocasions locals. Alex Gualda ho ha fet tot menys marcar després d’una bona recuperació amb un xut desviat. El filial basc ha gaudit de la darrera opció de la primera part sense encert

Desfeta

La Real Societat B ha donat un pas endavant a la segona part davant un Sabadell que ho intentava al contracop com en una primera opció entre Victor i Alberto sense encert. Gabri ha fet un primer canvi de Sala per Gualda i poc després un segon obligat d’Athuman pel lesionat Vargas. Els canvis no han funcionat aquest cop.

La possessió era totalment ‘txuri-urdin’ però era més sensació que perill fins que un parell de greus errades han canviat el partit en només dos minuts. Al 75′ un penal absurd de Sala en una jugada que es podia haver refusat perfectament abans ha significat l’1 a 1. Javi Marton ha fet el gol. Al 77 en una altra pilota aturada, en aquest cas de córner ha arribat l’1 a 2. En tres tocs amb rematada final de Kortajarena mentre la defensa arlequinada s’ho mirava de ben a prop.

Gabri ha fet dos canvis – que podien haver estat tres veient com estava fos Alberto Fernandez – i el Sabadell ha tingut un parell d’oportunitats però quedava clar veient la segona part, que no era el dia. Fins i tot en l’última acció, Sergi Puig ha evitat el tercer.

Ple a la llotja i descans fins el 20N

La presentació del futbol base ha portar 4.347 espectadors al camp en la millor entrada fins ara. També a la llotja on hi haguf força representació de politics de l’Ajuntament. Gairebé semblava un partit en jornada previa a les eleccions municipals. El Sabadell no jugarà fins el diumenge 20 de novembre a Soria, davant el Numancia.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Sergi Puig; Marc Vargas (Athuman, m.61), Molina, Pelayo (Piñol, m.78), Morgado, Carrión; Altimira (Juan Delgado,m.78), Astals, Gualda (Sala, m.58); Alberto Fernández, Pau Víctor
Real Societat B: Marrero; Gabilondo (Dadié, m.71), Cantero, Urko González, Aritz Arambarri, Jonathan (Ezkurdia, m.71); Kortajarena, Gorrotxategui, Espinasse (Aguirre, m.62), Asier (Aguirre, m.62), Javi Marton (Carbonell, m.80)
Arbitre: Bestard Severa (Balears). TG: Gorratxetegui i Marton
Gols: 1-0, m.15: Pau Víctor; 1-1, m.75: Marton (p), 1-2,m.77: Kortajarena

Foto portada: El porter Sergi Puig abatut i al fons l’alegria basca. Autora: Sendy DIhor

Ultima actualización Domingo, 20 Noviembre 2022 19:23