El Sabadell guanya a Tarragona amb gol de Pau Víctor Destacado

By Diciembre 04, 2022 250
Pau Víctor ja porta 4 gols Pau Víctor ja porta 4 gols Crispulo Díaz

Partidàs. El Sabadell ha guanyat al Nàstic de Tarragona per 0-1 gràcies a un gol de Pau Víctor al minut 11 i a l’excel·lent treball defensiu durant els 94 minuts. Han estat molt superiors al primer temps davant un rival de play-off i el marcador ha estat curt. En canvi a la segona part, el Nàstic ha tingut moltes opcions per empatar -també amb polèmica -però entre Sergi Puig i la defensa han permés el triomf final. Victòria per sortir del descens.

El Sabadell començava el partit en la 18à posició en zona de descens i el Nàstic, quart en zona de play-off. Veient la primera part semblava tot el contrari. L’equip de Gabri Garcia ha fet una primera part esplèndida i el millor exemple ha arribat al minut 11. Una excel·lent centrada de David Astals l’ha rematada amb un gran cop de cap Pau Víctor a la xarxa. El quart gol de la temporada pel jugador cedit pel Girona.

Els arlequinats han controlat per complert els primers 45 minuts amb el treball intens en defensa amb la novetat de Guillem Molina; al mig del camp amb Joanet que tornava a l’onze i en atac Moha Keita que era la referència en atac respecte a l’últim partit. Sergi Altimira ha tingut la segona ocasió del primer temps en un xut que ha sortit massa alt. L’oportunitat més clara per fer el 0-2 ha estat de Moha Keita al 43 després d’una gran jugada col·lectiva i amb una bona acció del davanter que ha xutat massa alt després d’un bon control.

Canvi total i patiment

El Nàstic estava obligat a canviar i el seu entrenador ho ha fet ja al descans amb l’entrada de dos jugadors davant el bany del primer temps. En només un quart d’hora els vermells han gaudit de tres oportunitats amb l’exarlequinat Aaron Rey com a gran protagonista. El gallec ho ha provat primer en un xut sec que ha aturat Sergi Puig; més tard en un altre xut, en aquest cas per baix que ha sortit fregant el pal.

L’oportunitat més clara ha vingut amb polèmica. Una rematada del local Pablo Fernández ha tocat el travesser i per televisió ha donat la impressió que entrava. El que no s’ha vist és si hi havia fora de joc. Curiós, que la temporada passada i a la mateixa porteria, una rematada de Néstor Querol va entrar i l’àrbitre tampoc va xiular com a gol.

Gabri ha fet un triple canvi per donar oxigen a l’equip que ho necessitava. Sergi Garcia, Alberto Fernández i Pelayo han entrat per Joanet, Keita i Vargas. Més tard, Juan Delgado i Pau Resta han donat un esforç extra al final.

El Sabadell ho ha provat en accions d’Alberto -molt actiu com sempre -en un parell de xuts, especialment un de falta cap al final. El Nàstic ha continuat amb centrades i més centrades a l’àrea però en la millor actuació defensiva de la temporada, tant el porter Sergi Puig com tota la defensa han fet possible, per primer cop a la temporada fora de casa, deixar la porteria a zero i gràcies al gol inicial de Pau Víctor els tres punts venen cap a Sabadell.

Dijous a casa

El Sabadell jugarà dijous a casa contra el Real Unión (18:45 hores) en una setmana amb partit doble ja que diumenge tocarà visita a Múrcia.

FITXA TÈCNICA

Nàstic: Manu Garcia; Gorostidi (Simón, m.46) Quintanilla, Josema, Tirlea (Alvarez, m.86), Joan Oriol, Andy (Del Campo, m.46), Montalvo (Montes, m.70) Guillermo, Pablo Fernández, Aaron Rey (Bonilla, m.77)
CE Sabadell: Sergi Puig; Marc Vargas (Pelayo, m.65), Guillem Molina, César Morgado, Carrión; Altimira (Pau Resta,m.85), Sala, Joanet (Alberto Fernández, m.65); Astals, Pau Víctor (Delgado, m.73), Moha Keita (Sergi Garcia m.65)
Ârbitre: Diaz Escudero. TG: Del Campo, Josema, Oriol /Moha Keita, Vargas, Molina, Alberto, Carrión
Gol: 0-1, m.11: Pau Víctor.

Ultima actualización Domingo, 11 Diciembre 2022 23:39