Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Sabadell perd a casa davant el Real Unión de Irún Destacado

By Diciembre 08, 2022 302
El Sabadell perd a casa davant el Real Unión de Irún C.Diaz

El Sabadell ha perdut 0-1 contra el Real Unión de Irún i no ha pogut continuar amb el bon regust que va provocar la victòria a Tarragona.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/el-sabadell-perd-a-casa-el-que-guanya-fora/ 

Els bascos han tingut prou amb una rematada de cap a la sortida d’un dels dos córners que han llançat per marcar el gol del triomf. L’equip de Gabri ha tingut una desena d’ocasions però no hi hagut manera de superar el porter Irazusta i cía. Diumenge (17 hores) tocarà un nou partit, en aquest cas a Múrcia.

Molt fred i pluja a l’estadi pels 2.000 valents que han vingut al camp. Gabri ha fet només un canvi respecte al partit davant el Nàstic amb l’entrada de Piñol per Vargas. La primera mitja hora ha estat molt fluixa tant per uns com per uns altres en un terreny de joc que tampoc ajudava i amb l’única opció en una rematada alta de Sergi Altimira.

El Sabadell s’ha entonat a l’últim quart d’hora del primer temps amb un segon xut d’Altimira que ha anat a córner i especialment en una gran centrada d’Eudald que ha marxat fora després de rebotar en Pau Víctor.

Pal d’Eudald i gol visitant

Els arlequinats han sortit amb força a la segona part. L’incansable David Astals ho ha provat en un xut de falta. Al 53, Eudald ha tingut l’oportunitat més clara en un xut que s’ha estavellat al pal. Gabri posava una marxa més al camp amb l’entrada de Sergi Garcia i Marc Vargas.

El Real Unión feia un triple canvi al minut 58 per reforçar l’equip defensivament… i també l’atac. I un minut després, el central Espigares, un dels tres canvis, ha marcat el 0-1 de cap en la primera pilota que tocava. Un altre cop la pilota aturada ha marcat la diferencia. Així es va perdre l’últim partit a casa – fins a avui- davant la Real Sociedad B.

Gabri ha fet un tercer canvi – sense esgotar-ne els cinc- amb l’entrada del davanter Dieste pel defensa Molina. El Sabadell ho ha intentat tot però no hi hagut manera. Sergi Garcia ha estat molt actiu i també Moha Keita però les centrades i els xuts acaben fora o amb la resolució d’Irazusta i cía.

Fins i tot el porter Sergi Puig ha pujat tres cops a rematar en tres córners però tampoc ha estat posible. En un d’ells, el Real Unión ha fet una contra i a porteria buida han rematat fora des de lluny. També ha ajudar el bot en l’enfangat camp. Al final, 0-1 i diumenge toca un desplaçament complicat a Murcía.

Record i homenatge personal

Aquesta crónica ha estat una de les més complicades per la mort aquesta setmana del nostre company David Bisbal. D’entrada agrair les paraules d’ànims de la vicepresidenta Ana Naves al descans amb tot el sentiment de condol que honora el Centre d’Esports cap al nostre David i tots el companys d’iSabadell.

Personalment també vull agrair des d’aquestes línies l’homenatge fet per Ana Naves i Axel Torres, tot dos en nom del president Esteve Calzada pels meus 25 anys com a periodista sempre seguint el Sabadell i els altres que tinc sempre com a aficionat arlequinat des de 1977. Gràcies per la samarreta amb el meu nom i el número 25. Desitjo escriure cròniques de triomfs ja aquest diumenge.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Sergi Puig; Molina (Dieste, m.72), Sala, Morgado, Eudald; Altimira, Piñol (Sergi García, m.54), Astals, Joanet (Vargas, m.58); Moha Keita, Pau Victor
Real Unión: Irazusta; Kijera, Montoro, Iván Pérez, Beobide, Quique, Alain Oyarzun (Luque, m.66) Aramburu (Seguin, m.58), Gagua (Espigares, m.58), Chema Núñez (Bravo, m.58), Nacho Sánchez (Jaso, m.72)
Árbitre: Campos Salinas. TG: Astals, Sala/ Chema, Aramburu, Kijera, Luque, Beobide
Gol: 0-1, m.59: Espigares
Incidències: 2.134 espectadors a la Nova Creu Alta.

 

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 11 Diciembre 2022 23:47
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario