Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Triple regal d'un Sabadell de descens a Múrcia Destacado

By Diciembre 11, 2022 240
Juan Delgado i Sergio Aguza Juan Delgado i Sergio Aguza CES

El Sabadell ha perdut 3-1 a Múrcia i torna a zona de descens, després de tres regals impropis de jugadors de Primera Federació. Hi ha maneres i maneres de perdre.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/triple-regal-dun-sabadell-de-descens/ 

De fet, el 0-1 de dijous davant el Real Unión d’Irun va ser en un partit acceptable amb una errada en un córner. Però la derrota d’aquest diumenge és molt i molt preocupant. El Múrcia s’ha trobat amb tres regals prenadalencs per guanyar de forma plàcida a la segona part.

D’entrada, sorprenent rotació quasi total. Gabri ha fet fins a deu canvis en l’equip respecte al que va jugar dijous en la derrota davant el Real Unión de Irún. Només, l’incansable David Astals ha repetit. A la porteria, Víctor Vidal ha tornat tres mesos després, en defensa, Athuman ha estat la gran novetat igual que Sergio Montero que només havia actuat 15 minuts a La Nucia. Sergi Garcia, a qui la grada demanava per ser titular, ha estat també de la partida.

Realitat de descens

En dos partits, en aquests tres dies ha jugat pràcticament tots els jugadors del Sabadell. Només Alberto Fernández i Pau Resta s’han quedat sense intervenir. La realitat és ara mateix de descens i amb només un partit per acabar el 2022, diumenge vinent a Pamplona. I no ve de nou: malauradament l’any 2021 ja es va acabar en descens.

El Murcia ha estat molt superior en els primers 20 minuts amb cinc clares ocasions – ja al minut 5 Víctor Vidal ha fet dues aturades en xuts de Miku i Armando – davant un Sabadell que es limitava a defensar-se amb tocs de pilota i poc més. Miku i Armando han repetit davant Víctor, encara que les ocasiones baixaven en quant a perillositat.

A partir del minut 25, el Sabadell ha crescut en el joc amb internades de Marc Vargas per la dreta i Sergi Garcia per l’esquerra. Això sí, per ser molt generosos, apuntem un xut molt fluix de Sergio Montero com a única ocasió. El Murcia ha tingut l’última del primer temps en una rematada creuada de Miku. El Sabadell ha arribat al descans amb la bona notícia de l’empat sense gols i amb dues targetes grogues per Marc Vargas i Athuman.

Regals habituals i gols del Murcia

La segona part no ha pogut començar pitjor. Alex Gualda ha passat la pilota enrere directament cap al murcià Santi Jara. Aquest ha aprofitar el regal per batre el porter Víctor Vidal. Tot el plantejament defensiu ha quedat trencat per una errada impròpia d’un jugador de futbol.

Lògicament, Gabri ha intentat reaccionar amb un triple canvi amb l’entrada de Moha Keita, Pau Víctor Alex Sala per Delgado, Montero i Gualda. Un xut massa alt de Moha Keita ha estat el preludi del segon regal. El central Pelayo Suárez ha perdut la pilota en una excursió pel lateral. El Murcia ha tornat a aprofitar l’errada i la centrada d’Armando l’ha rematada Carrasco amb el cap a la xarxa. Minut 63.

Carrión marca i nou regal de l’equip més golejat

Gabri ha esgotat els canvis al minut 69 amb l’entrada de Dieste i Altimira per Corbalán i Athuman. Un minut més tard, Juanmi Carrión ha fet un golàs de falta en l’única rematada entre els tres pals de tot el partit. El 2-1 ha posat la por al cos als murcians. Amb molt poc, el Sabadell hi era al partit. Un miratge que ha acabat definitivament al minut 88. El central Alberto González ha rematat completament sol com un mussol davant un venut Víctor Vidal. L’únic que s’ha salvat avui.

El Sabadell, amb 24 gols encaixats en 16 partits -una mitjana de gol i mig-, és l’equip més golejat de la categoria. Amb aquestes xifres el present i futur esportiu és força preocupant. Només ha sumat cinc dels últims 21 punts en joc.

FITXA TÈCNICA

Real Murcia: Joao Costa; Arnau Solà, Casado, Alberto González, Javi Rueda (Pablo, m.75); Julio Gracia, Aguza, Santi Jara, Armando (Manu, m.75), Arnau Ortiz (Loren, m.55), Miku (Carrasco, m.55)
CE Sabadell: Víctor Vidal; Vargas, Pelayo, Athuman (Dieste, m.69), Carrión; Corbalán (Altimira,m.69), Alex Gualda (Alex Sala, m.57), Sergio Montero (Moha Keita, m.57); Sergio Garcia, David Astals, Juan Delgado (Pau Víctor, m.57)
Arbitre: Manrique Antequera. TG a Alberto i Loren/Vargas, Athuman, Carrión i Keita
Gols: 1-0, m.52: Santi Jara; 2-0, m.63: Carrasco; 2-1, m.71: Carrión; 3-1, m.88: González.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 11 Diciembre 2022 23:57
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario