Desfeta total del Sabadell a Pamplona per acabar l'any en descens Destacado

By Diciembre 18, 2022 228
Desfeta total del Sabadell a Pamplona per acabar l'any en descens DN

Suspens total. El Sabadell ha perdut 2-0 a Pamplona com ho va fer diumenge passat a Murcía (3-1) i acaba el 2022 en descens. Igual que la temporada passada en una trista realitat per un equip que fa dos anys lluitava a Segona A i ara mateix és més un equip de Segona Federació.

Un nou penal estupid – avui de l’habitual suplent Athuman i un nou regal, ara d’Alex Sala han deixat el 2-0. El Sabadell, de descens del mes de desembre ja és va olorar a l’estiu.

Desfeta total i el primer avís del que pot ser la temporada. Així comencavem el 9 d’octubre la crònica del Sabadell-Eldense. Aquell dia dos regals en mitja hora vam provocar la derrota per 1-3 i la primera vegada que l’equip es col.localva en zona de descens. Dos mesos i nou dies després, la situació és molt més preocupant.

Després d’aquell partit van venir els brots verds amb dues grans victòries contra Barça Atlètic (1-4) i Intercity (2-1) que feien pensar en una altra història a finals del mes d’octubre amb 13 punts en 9 jornades. La trista realitat de novembre i desembre és malauradament de descens amb 5 punts dels últims 24 en joc i un equip desorientat.

La loteria de Gabri

Encertar una alineació de Gabri Garcia és una loteria. L’entrenador és qui veu cada setmana els jugadors als entrenaments però especialment en els dos últims partits la sensació és de final de trajecte. Quatre centrals – Guillem Molina i César Morgado (habituals), Athuman i Pau Resta (gairebé inèdits) han sortit a l’alineació.

Un equip sense ànima, sense un pla B i amb les errades que s’han repetit durant 17 jornades. Gabri s’encaparrona en el joc des de darrere amb passades al porter que fan que l’equip rival no hagi de fer molta cosa per arribar amb perill. L’1 a 0 a Múrcia i el 2-0 avui al Tajonar són dues mostres més.

Osasuna Promesas ha guanyat el partit més plàcid de la temporada. Ha xutat dos cops a porta a la primera part. Al minut 22, un penal estúpid d’Athuman, totalment innecessari ha permès Pau marcar l’1 a 0. La segona oportunitat ha estat una rematada al pal.

El Sabadell ha tingut la primera ocasió al minut 43 en una acció de David Astals que ha desbaratat el porter navarrès. També Moha ha reclamat un penal a la jugada següent de l’1 a 0.

Ocasió de Pau i regal pel 2-0

Gabri ha donat entrada a Alex Sala després del descans. Pau Víctor, molt actiu com sempre, ha tingut la millor, amb una nova resposta del porter d’Osasuna Promesas. Al 53, l’enesima errada traient la pilota des de la defensa ha acabat en una errada d’Alex Sala que Barbero l’ha aprofitat per fer el 2-0.

Amb 35 minuts per davant, els canvis tampoc han canviat el panorama. Christian Dieste i Juan Delgado els dos davanters de la banqueta no han entrat. Si que ho ha fet el xinès He Xioake que ha debutat. La millor opció l’ha tinguda Marc Vargas.

Gabri: “Capacitat si el club fa un esforç i porta jugadors al mercat d’hivern

Al final del partit, l’entrenador Gabri Garcia ha assenyalat que es veu “capacitat si el club fa un esforç i porta jugadors al mercat d’hivern”. Queda clar que els temps que es va trigar per confeccionar la plantilla, a finals de juliol i l’agost, mentre la majoria d’equips ja havien fitxat al juny ha estat un handicap que s’esta pagant ara mateix amb la zona de descens.

L’equip agafa vacances i tornarà als entrenaments, el día 27 de desembre….i la Junta General d’Accionistes el día 30.

Fitxa tècnica:

Osasuna Promesas: Pablo Valencia; Diego, Herrando (Mutilva, m.84), Unai, Iker, Barbero (Jony, m.80), Pau (Yoldi, m.61), Eneko, Benito (Moreno, m.80), Marc, Osambela (Huarte, m.61)
CE Sabadell. Víctor Vidal, Pau Resta, Guillem Molina (Piñol, m.78), César Morgado, Athuman (Vargas, m.61), Carrión (Eudald, m.61); Altimira, Joanet (Alex Sala, m.46), Astals (Xiaoke,m.86), Pau Víctor, Moha Keita
Àrbitre: Antonio Monter Solans (Aragó). Iker Muñoz, Barbero/ Guillem Molina, Moha, Àlex Sala;
Gols: 1-0, m.24: Pau (p); 2-0, m.53: Barbero

Ultima actualización Sábado, 31 Diciembre 2022 18:01