Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Gabri Garcia, cessat al Sabadell Destacado

By Diciembre 19, 2022 314

El Centre d’Esports Sabadell ha cessat el seu entrenador, Gabri Garcia, de manera fulminant després de l’última derrota per 2-0 a Pamplona. L’equip es 18è amb 18 punts i porta una nefasta trajectòria de tres derrotes seguides i només ha sumat 5 dels últims 24 punts en joc. En una nota a les seves xarxes socials, el Sabadell indica que en els pròxims dies, el club comunicarà el nom del nou entrenador.

 https://www.isabadell.cat/esports/futbol/gabri-garcia-cessat/ 

Cinc mesos i un dia. Aquest és el temps que ha estat Gabri Garcia com a entrenador del Sabadell. Va ser presentar oficialment el dilluns 18 de juliol i un avui, un altre dilluns, ha estat cessat tal com indica la nota de premsa remesa pel club.

“El Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell FC ha pres aquesta decisió a causa dels mals resultats que acumula l’equip. Des del CE Sabadell es vol agrair a Gabri Garcia el seu treball durant aquests mesos, amb un gran compromís i entrega mostrats cap al club arlequinat”.

Més enllà de les derrotes, la mala imatge que va tenir l’equip en els últims desplaçaments tan a Murcia com a Pamplona tampoc ha ajudat. Ha fet jugar 25 jugadors i només David Astals s’ha erigit com a titular indiscutible i com a una de les millors apostes del ja extècnic arlequinat.

De Munitis a Gabri

Gabri va arribar amb el hàndicap de començar un projecte low cost a la segona part del mes de juliol i quan la majoria d’equips ja tenien perfilats els seus fitxatges i renovacions. Els 20 fitxatges que es van fer -amb força jugadors de Segona Federació- no han donat el resultats i sempre una destitució d’un entrenador és un fracàs de la gestió.

Abans van haver-hi 40 dies sense moviments esportius pendent del pressupost i de la viabilitat del projecte. Així Pedro Munitis era l’home indicat per continuar, però dues setmanes més tard l’oferta de renovació i el projecte plantejat era menor.

 

La banqueta arlequinada va tenir tres temporades amb Antonio Hidalgo que va ser entrenador des d’abril de 2019 a novembre de 2021. El càntabre Pedro Munitis va agafar l’equip en zona de descens i el va posar a tocar del play-off fins a l’última jornada. La seva continuitat va volar pels aires al mes de juny per la baixada de pressupost. Va arribar Gabri que només ha estat cinc mesos al càrrec.

En els pròxims dies, el club comunicarà el nou entrenador del primer equip. El Consell d’Administració confia que, amb un nou rumb a la banqueta i amb el màxim compromís dels jugadors, es podran millorar els resultats esportius”.

El Sabadell no tornarà a jugar fins el dia 8 de gener. Queden tres setmanes per endavant. Enmig, el 30 de desembre amb la Junta General d’Accionistes que pot ser clau pel present futur del club.

Gabri marxa amb l’aposta pels jugadors de casa – Marc Vargas, David Astals i Jaume Piñol – el debut del jove xinès He Xiaoke i també la manca de sintonia amb bona part dels 20 fitxatges fets. La seva última frase a Pamplona va ser contundent. “Em vaig capacitat de continuar si el club fa fitxatges per millorar la plantilla”.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Sábado, 31 Diciembre 2022 18:33
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario