Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Miki Lladó, nou entrenador del Sabadell Destacado

By Diciembre 27, 2022 288
Bruno Batlle, Miki Llado i Esteve Calzada Bruno Batlle, Miki Llado i Esteve Calzada Jordi Sánchez

Miki Lladó ha estat presentat oficialment com a nou entrenador del Sabadell en un dimarts que ha començat amb el primer entrenament a Sant Oleguer. Lladó demana “serenitat” per tirar la situació endavant.

 

Al seu costat estava el president, Esteve Calzada, que ha parlat d’una decisió “meditada” per destituir a Gabri Garcia i ha demanat “més rendiment a la plantilla del que ha donat fins ara”.

El director general, Bruno Batlle, i el director esportiu interí, Jaume Milà, estaven a primera fila d’aquest acte de presentació que ha començat un quart d’hora tard després d’un matí intens iniciat amb el primer entrenament post-Nadal, el primer a les ordres de Miki Lladó. “La plantilla ja em coneixia, però com a segon, no com a primer entrenador”, ha dit Lladó quan se li ha preguntat pel coneixement del grup.

El president, Esteve Calzada, ha parlat sobre la destitució de Gabri Garcia en aquests termes:

“Portem 5 anys i mig i hem viscut situacions de molts tipus. No prenem decisions en calent per decidir o no la continuïtat d’un entrenador. En el cas de Gabri no entrarem en molts detalls. Sí que durant la temporada vam detectar que es podien fer una sèrie de millores i li vam transmetre. Durant uns partits va millorar, però després no va ser així i vam acabar l’any amb tres derrotes seguides. Dono las gràcies a Gabri per la seva aposta, però també m’agradaria escoltar d’ell que ens agraeixi per fitxar-lo”.

Calzada ha llançat un missatge clar.

“Crec que el volum de jugadors que tenim pot tenir un millor rendiment del que ha tingut fins ara. Tenen la nostra confiança i també l’exigència per tenir millors resultats”.

Sobre el nou entrenador ha dit que “el nomenament no és per una qüestió econòmica, ja que ens hem entrevistat amb gent de fora. Veiem a Miki com un revulsiu des de dins i també com una aposta per la gent de casa”. Calzada ha demanat “màxim suport per l’equip per part de tots”.

Lladó: “No tinc cap model d’entrenador”

Miki Lladó debutarà el 8 de gener contra el filial de l’Athletic Club de Bilbao, encara que el seu “primer objectiu és guanyar divendres el Manresa”. Es tracta d’un partit d’entrenament que es farà a Sant Oleguer el divendres 30 a les 11:30 hores. El nou tècnic ha dit que “no tinc cap model d’entrenador, perquè no els conec personalment”.

Lladó ha parlat amb Gabri, amb qui ha estat segon entrenador durant la primera part de la temporada. El primer que vol es serenitat.

“Hauria desitjat que tot hagués funcionat però no ha estat així. Porto 12-13 anys entrenant i igual que en el seu moment no vaig dubtar per tornar al Sabadell des dels Estats Units, ara tampoc. Ningú m’ha regalat res, d’igual manera que jo no vull regalar res, per la mateixa filosofia. Ara no és un moment de tranquil·litat, però sí que és necessària la serenitat i l’exigència per guanyar partits i sortir de la zona de descens”.

El nou tècnic s’ha mostrat “content’ per tenir “uns jugadors a qui els agrada tenir la pilota”. Ha posat sobre la taula que el Sabadell és “l’equip que té més possessió de la categoria” i, per altra banda, que és “a qui creen més ocasions”.

Nous fitxatges?

En la seva última roda de premsa a Pamplona, Gabri va demanar un esforç al club per fitxar jugadors que milloressin la qualitat de la plantilla. 24 hores després va ser acomiadat.

Lladó ha parlat de “dos escenaris”, tant si hi ha fitxatges com si no. Ha assenyalat que “hi ha determinades posicions a estudiar” però veu que “el grup tirarà la situació endavant”. El president Calzada també ha dit que “el club està preparat per tots els escenaris. Llista de posicions a reforçar i també altres opinions sobre jugadors”.

De cara al partit del 8 de gener, Sergi Garcia ja ha entrenat amb normalitat. Alberto i Adan continuen la seva recuperació. Pelayo té encara problemes i Sergi Puig evoluciona bé després de les dues setmanes de repòs per la commoció cerebral.

Junta d’Accionistes

Esteve Calzada no ha volgut parlar res sobre la Junta General d’Accionistes del divendres 30 (13 hores).

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Sábado, 31 Diciembre 2022 18:42
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario