Alex Gualda rescata un punt a Amorebieta Destacado

By Febrero 05, 2023 248
Sabadell a Amorebieta Sabadell a Amorebieta Amorebieta

Dr Jekyll i Mr Hyde. El Sabadell ha tret un punt d’or d’Amorebieta en un partit que perdia per 2-0 al descans en una mala primera part. L’equip ha sabut aguantar el tipus i a l’últim quart d’hora un gol del nou fitxatge Cristian Herrera ha donat aire amb el 2-1. Al minut 90, Alex Gualda, l’home dels gols decisius in extremis ha fet el 2-2 en un gran gol de falta. Un punt que deixa al Sabadell una setmana més fora de les places de descens.

Després d’un mes amb Miki Lladó, marcat per la consistència defensiva – quatre partits i només un gol en contra i de penal a Calahorra – el Sabadell ha fet una primera part que ha recordat els partits de Sòria, Castelló, Pamplona, Logronyo… i és que han estat molts els exemples durant la primera volta de la lliga.

L’Amorebieta ha aprofitat dues de les tres oportunitats que ha tingut al primer temps per marcar distància amb el 2-0. Sergi Puig ha evitat el primer en una rematada de Rayco al minut 12. Al 24 una centrada d’Eneko Jauregi- el golejador en l’empat del primer partit de lliga – l’ha aprofitada Bujan per fer l’1 a 0. Facilitat total de la defensa arlequinada. El Sabadell ha reclamat penal per mans a la jugada següent. Amb l’única conseqüència de la targeta per Alberto Fernández per protestar. El murcià tornava després de dos mesos a l’onze i igual que Dieste i Pau Víctor, no ha fet res en atac. El porter basc Magunagoitia no ha tingut treball al primer temps. Per completar uns primers 45 minuts per oblidar, l’Amorebieta ha fet el 2-0 en una centrada de Rayco amb plàcida rematada a la xarxa d’Ewan davant la passivitat arlequinada.

De Jekyll a Hyde

Miki Lladó ha fet quatre canvis – un al descans amb el debut de Cristian Herrera i tres al minut 55 amb Álex GualdaCarrión i Piñol. El Sabadell ha millorat en atac -cosa ben fàcil després d’un primer temps sense notícies ofensives-. Alex Gualda ha avisat en xut desviat i més tard Altimira ha gaudit de la més clara però el seu xut ha anat massa alt. També Jauregi ha tingut opció clara per fer el 3-0.

Tot ha canviat al minut 76 en una gran jugada de Pau Víctor amb regal perquè Herrera s’estrenés com a golejador amb el Sabadell. El fill de Julen Guerrero ha tingut la seva per fer el 3-1 però ha perdonat. El Sabadell, que amb Miki Lladó està fent un master particular en resiliència ha tret petroli al minut 90. Alex Gualda amb un magistral llançament de falta ha fet el 2-2 per a deliri dels arlequinats. Gualda, que tornava a casa, ja va ser el goleador al triomf per 0-1 al camp del Baleares amb gol al 93.

FITXA TÈCNICA

Amorebieta 2: Magunagoitia; Jorge Mier, Etxeita, Murua, Ewan, Buján, Yriarte, Sibo, Rayco, Jauregi, Toni Herrero,
CE Sabadell 2: Sergi Puig; Molina, Athuman, Morgado, Pujol (Carrión, m.55); Altimira, Sala (Adán, m.76), Astals (Piñol, m.55), Alberto Fernández (Cristian Herrera, m.46), Pau Víctor, Dieste (Alex Gualda, m.55).
Gols: 1-0, m.24: Bujan; 2-0, m.44: Ewan; 2-1, Cristian Herrera; 2-2, m.90: Alex Gualda

Ultima actualización Lunes, 20 Febrero 2023 15:13