Punt fred del Sabadell a casa del cuer Calahorra Destacado

By Enero 29, 2023 195
Vargas Vargas Calahorra

El Sabadell ha empatat a 1 a Calahorra, cuer destacat del grup 2 de Primera Federació. Un partit marcat per la mort de Gerard Escoda, el director esportiu, el passat divendres. Difícil afrontar qualsevol partit en aquestes circumstàncies.

El Sabadell ha estat millor a la primera part amb el gol de Pau Víctor al 44 per fer el 0-1. El Calahorra ha empatat de penal només començar la segona part. L’empat a un ha estat definitiu.

El davanter ucraïnès del filial, Vladys Kopotun, ha estat la novetat pel viatge a Calahorra. Entre els 18 convocats – Vargas, Piñol, Astals i el mateix Vladys- amb fitxa del filial. També Alberto Fernández ha fet acte de presència a la convocatòria encara que tampoc ha tingut protagonisme.

Bon inici de la primera part amb dues ocasions de Pau Resta i Moha Keita en els primers 10 minuts. Especialment en una rematada al pal de Keita al quart d’hora. L’ex del Lleida ha rebut un cop al cap i ha estat substituït per Àlex Gualda al 25. Els arlequinats eren millors i al minut 44, Pau Victor ha fet justícia amb el 0-1 després d’una centrada de César Morgado. Víctor ja suma cinc gols com a pitxitxi de l’equip.

Si el primer temps ha acabat fantàstic, el segon període no ha pogut començar pitjor. Penal de Ricard Pujol i Pablo Santana ha marcat l’1 a 1 al 48. El Calahorra ha tingut un punt extra amb el gol i ha tingut el domini i una gran oportunitat per fer el 2-1 que ha evitat Sergi Puig.

El Sabadell, que no havia creat perill en tota la segona part, ha tingut dues ocasions a la recta final. El porter Limones ha evitat l’1 a 2 en dues oportunitats d’Alex Gualda i Sergi Altimira.

Miki Lladó: paraules en record de Gerard Escoda.

A la roda de premsa, l’entrenador Miki Lladó ha tingut les primeres paraules en record de Gerard Escoda:

“Un dia trist per la mort de Gerard i així serà fins al final de la temporada on voldrem dedicar-li cada victòria i això pas per davant de tot. Hem fet la millor primera part del temps que estic a la banqueta. A la segona meitat volíem continuar igual, però el penal ens ha canviat el partit. Els últims minuts han estat nostres i sumem un punt per continuar avançant”

El Sabadell queda 15ê amb 26 punts. Un per sobre del descens que ocupa ara mateix l’At.Baleares. Per sota, Intercity (23), UD Logroñés (21), Ath Bilbao B (17) I Calahorra (14).

Dimarts 31 a les 18 hores acaba el mercat de fitxatges. L’entrenador Miki Lladó ha parlat del desig de fitxar dos o tres jugadors per reforçar l’equip. Molt necessari per no patir.

FITXA TÈCNICA

Calahorra: Limones; Ángel López, Zubiri, Rojas (Adrián, m.79), Kortázar; Vidorreta, Sergio Gil (Álex Arias, m.79); Ibarrondo (Quezada, m.79), Santana, Pablo Sáenz (Baselga, m.54); Gabarre (Pascual, m.59)
CE Sabadell: Sergi Puig; Vargas (Carrión,,m.66) Guillem Molina, Pau Resta, Morgado, Pujol (Corbalán, m.82); Altimira, Astals, Pau Víctor, Moha Keita (Alex Gualda, m.26), Pau Víctor, Dieste (Piñol, m.82)
Arbitre: Uson Rosel. TG: Rojas, Sainz/Astals, Pujol
Gols: 0-1, m.44,: Pau Víctor; 1-1, m.48: Santana (p).

Ultima actualización Lunes, 20 Febrero 2023 15:00