Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Sabadell perd a Elda i Miki Lladó`s'enreda a la roda de premsa Destacado

By Febrero 19, 2023 171
Miki Lladó a Elda Miki Lladó a Elda CES

De descens. El Sabadell ha perdut a Elda (1-0) tal com va perdre la setmana passada davant el Numància (0-1). Plantejament defensiu i nul·litat absoluta del mig del camp endavant amb només una ocasió clara. El líder ha guanyat per un gol de penal dubtós i el Sabadell ha acabat el partit amb dos expulsats – Alberto Fernández i l’entrenador Miki Lladó- que no seran contra el Logronyés.

 

L’entrenador Miki Lladó parlava dijous que a Elda començava un cicle de 6 partits. El cicle que marquen els últims 5 partits és de 3 punts sobre 15 possibles. Unes xifres de descens a l’alçada de la jornada 24. Queden 14 jornades però les sensacions són molt dolentes. Avui, la derrota era fins i tot lògica, però la trajectòria va més enllà de la visita al Pepico Amat.

Lladó ha fet jugar als quatre fitxatges del mercat hivern. A la porteria, Ortolà ha debutat després de dues convocatòries com a suplent de Sergi Puig. Robert Pujol ha format en la línia de tres centrals; Raúl Baena també ha debutat al mig del camp jugant 45 minuts i en atac ha repetit Cristian Herrera.

Una alineació on ha tornat a sorprendre l’absència de David Astals per segona jornada seguida. Tampoc hi eren d’entrada Altimira en una convocatòria amb 19 jugadors amb la principal baixa del sancionat Pau Víctor, el màxim golejador – amb 5 gols – és la clarividència en un equip que troba molt a faltar la qualitat del lesionat Sergi Garcia.

El primer temps ha estat de domini del líder amb un parell d’ocasions de Manu Nieto i també alguna intenció de Cristian Herrera sense excessiu perill.

Pal d’Alberto i penal en contra

Al descans, Armando Corbalán ha entrat per Raúl Baena. Ni un ni l’altre han aportat gaire cosa. De fet, Corbalán ha estat substituit per Piñol en l’ultim canvi al minut 80. El Sabadell ha gaudit de la millor ocasió en una llançament de falta d’Alberto Fernández que s’ha enverinat i s’ha estavellat al travesser.

Una errada d’Alex Sala, sense conseqüències ha estat el preludi de l’1 a 0. L’àrbitre ha xiulat penal en unes mans de Guillem Molina xiulat 20 segons després que l’acció es produís. Ortolà ha vist la groga per protestar i Cris Montes ha fet l’1 a 0. Vargas, Astals i Altimira han entrat al camp, però sense segona jornada seguida, el davanter Cristian Dieste s’ha quedat sense jugar. Adrià Ortolà ha evitat el 2-0 en diverses ocasions.

Expulsions i crítica de Lladó a l’arbitre

A més de perdre a Elda, el Sabadell perdrà, com a mínim pel proper partit contra el Logronyès a Alberto Fernández que ha vist la targeta vermella directa al minut 82 i un més tard, ha estat Miki Lladó qui ha estat expulsat. No és la millor imatge ni la millor noticia per afrontar l’important partit contra un altre rival situat en descens.

Miki Lladó ha tret foc a la roda de premsa criticant a l’arbitratge i també que l’Eldense té com a patrocinador el mateix que la Federació Espanyola de Fútbol.

“Tot és massa difícil per nosaltres. No hem tingut un arbitratge com aquest a favor en cap partit. Es incomprensible que xiuli el penal 20 segons després. Crec que hem de donar un pas endavant como a club i com a institució pels arbitratges que estem rebent. La setmana passada un penal que no xiulen a Pau Víctor i avui un d’aquella manera. Eldense té el mateix esponsor que la Federació i li va tot bé”.

A Miki Lladó li cauran dos partits com sol ser norma en aquest casos i veurem si les declaracions tenen un extra.

FITXA TÈCNICA

Eldense: Vallejo; Toni Abad, Carlos Hernández, Nuñez (Bernal, m.58), Diego González, Cristian López (Jorquera, m.58), Correia, Cris Montes (Fran Carnicer, m.79), Ortuño (Clemente, m.79), Nieto, Juanto (Pedro Capó, m.69)
CE Sabadell: Ortolà; Adan (Vargas, m.65), Molina, Pau Resta (Altimira, m.66), Morgado, Pujol; Baena (Corbalán, m.46) (Piñol, m.80), Sala, Alberto Fernández, Cristian Herrera (Astals, m.65), Moha Keita
Àrbitre: Lax Franco (Murcia). TG: Nuñez/Ortolà, Morgado. TV: Alberto (m.82) i Miki Lladó (m.83)
Gol: 1-0, m.65: Cris Montes (p).

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 26 Febrero 2023 17:08
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario