El Sabadell torna a regalar dos gols i perd davant el Barça At. Destacado

By Marzo 25, 2023 169
David Astals David Astals Sendy

El Sabadell ha perdut per 1-2 davant el Barça Atlètic en una Nova Creu Alta que ha vist la millor entrada de la temporada amb 5.183 espectadors. El filial blaugrana s’ha aprofitat de dues pèrdues de pilota per marcar dos gols als minuts 6 i 35 per situar el 0-2. La rauxa de l’incansable David Astals que ha fet l’1 a 2 al 71 i ha ficat de nou els arlequinats al partit, però malgrat les ocasions d’Álex Gualda i Pau Víctor no ha estat suficient per sumar a casa.

El blaugrana Estanis poques vegades tindrà tantes facilitats per marcar dos gols en mitja hora. La fragilitat defensiva al primer temps ha provocat un 0-2 que respon a la màxima que ‘els gols es fan; no es mereixen’.

Els jugadors del Sabadell un cop han perdut la pilota al mig del camp han estat incapaços de fer una falta tàctica per evitar que els rivals es plantessin a l’àrea d’un venut Ortolà. Per oportunitats els arlequinats han gaudit de tantes o més que els culers, però aquests han regalat menys.

Miki Lladó amb moltes baixes ha optat per un onze amb tres centrals i cap lateral dret. Plantejament molt arriscat que s’ha pagat. Marc Vargas s’ha tornat a quedar a la banqueta i David Astals s’ha fet un fart de córrer ocupant tot el flanc dret. La seva renovació és ara mateix un xec en blanc pel Sabadell del futur. Igual que l’ucraïnès Vladys Kopotun que ha jugat 25 minuts finals plens de rauxa. No és causalitat que els millors siguin els formats a casa.

El Sabadell ha sortit molt fort, esperonat per la millor entrada de la temporada. Armando Corbalan ha probat al minut 2 amb un xut creuat i a acontinuació ha arribat la gran ocasió de Pau Víctor en una jugada personal que ha acabat amb la pilota al pal. Corria el minut 3 i les sensacions positives s’han esvaït poc després. Pèrdua de pilota i una carrera del visitant Luismi que s’ha plantat dintre de l’àrea, amb passada per que Estanis fiquès la pilota fora de l’abast d’Ortolà amb el 0-1 al minut 6.

Malgrat el gerro d’aigua freda inicial, l’equip s’ha bolcat en atac en un primer intent de David Astals que ha marxat fora i especialment en una rematada de Cristian Herrera que ha aturat Astralaga. La rèplica visitant ha estat en un xut de Luismi que entre Ortolà i el pal ha marxat a córner. Tot això en només un quart d’hora.

El Barça At amb el marcador a favor s’ha trobat molt còmode i encara més al minut 35 quan ha fet el 0-2. Pilota perduda per Altimira al mig del camp i ràpida transició entre Pablo Torre i, de nou, Estanis per marcar sense oposició de la defensa el segon gol. Un cop més, fragilitat en un plantejament massa agosarat.

Celebració castellera, cinc canvis i reacció sense premi

Al descans, els Saballuts han actuat a l’estadi en una de les actuacions previstes en els actes del 120è aniversari del club. Amb el 0-2 hi havia poc a perdre i molt a guanyar i així, Miki Lladó a tret al defensa Pau Resta per l’atacant Alberto Fernández. El murcià ha fet les primeres accions de perill. Poc després, Álex Gualda ha entrat per Corbalán. Un cop més, Gualda s’ha guanyat el dret a ser titular.

Els primers 20 minuts de la represa no han tingut gaire a cosa a destacar. Al 67, Pau Víctor ha tingut la primera oportunitat en un mà a mà amb Astralaga que ha aturat el porter. Al 70 ha arribat el triple canvi amb Athuman, Dieste i Vladys per cremar totes les naus en atac.

Un minut després, gran passada de Gualda a David Astals i l’extremeny-sabadellenc ha fet tot un golàs – el primer al primer equip- que ha posat al Sabadell al partit. Quedaven més de 20 minuts per davant i els jugadors i l’afició han cregut que era possible l’empat.

Alex Gualda amb una rematada fallida amb el cap i més tard amb un xut llunyà que ha refusat el porter visitant ha gaudit de les millors oportunitats. Vladys ha estat incisiu. Dieste tampoc ha tingut el seu dia, igual que Altimira que en una altra pèrdua de pilota ha estat a punt de provocar el tercer gol visitant. Pau Víctor ha tingut l’última però sense encert.

Al final, derrota i aplaudiment dels 5.183 espectadors per la lluita de l’equip. La pròxima jornada serà el diumenge 2 d’abril a Sant Sebastià davant la Real Societat B, un altre equip situat en zona de play-off.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell Ortolà: Pau Resta (Alberto Fernández, m.46), Molina, Pujol (Athuman, m.70), David Astals, Altimira, Corbalán (Gualda, m.60), Carrión; Cristian Herrera (Cristian Dieste, m.70), Pau Víctor, Moha Keita (Vladys, m.70)
Barça At: Astralaga; Alvaro, Pelayo, Zalaya (Sergi, m.89), Roman; Casadó, Moha (Aranda, m.89), Pablo Torre (Alex Carbonell, m.74); Luismi (Pocho, m.89) Roberto, Estanis (Juanda, m.74)
Arbitre: Muresan Muresan. TG. Pau Resta, Keita, Altimira, Alberto Astals/ TV: Carles Busquets (banqueta)
Gols: 0-1, m.6: Estanis; 0-2 m,35: Estanis; 1-2, m.71: David Astals.

Ultima actualización Lunes, 27 Marzo 2023 19:32