Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Cristian Herrera, salvador, amb un nou gol, ara a Zubieta Destacado

By Abril 01, 2023 186
Cristian Herrera ja porta sis gols Cristian Herrera ja porta sis gols Crispulo Díaz

El Sabadell ha sumat un punt molt important a Zubieta, ciutat esportiva de la Real Sociedad contra el filial txuri-urdin. La primera part ha acabat 0-0 amb domini basc que no s’ha traduït al marcador.

El segon temps ha començat amb el tradicional regal defensiu aprofitat per la Real Sociedad B. Al minut 79, Cristian Herrera, un cop més i ja en van sis, ha marcat el gol de l’empat. Un final de partit convuls amb la Real amb 10 i un possible penal no xiulat al 91.

Gol de Cristian Herrera...com diu la típica frase ‘tan se fa quan ho llegeixis’. El fitxatge d’hivern ha tornat a salvar al Sabadell i ja són sis gols en dos mesos que el ratifiquen com el pitxitxi arlequinat. Com dèiem la setmana passada amb David Astals, faria bé la direcció esportiva en assegurar la continuïtat dels jugadors que sí estan aportant punts a l’equip.

El punt a Sant Sebastià val or en una jornada en què tots els rivals directes en la lluita per evitar el descens havien puntual. Triomfs de l’Alcoyano i Real Unión d’Irún; empats fora de casa de La Nucía i At.Balears. Amb l’empat, l’equip de Miki Lladó manté un coixí de dos punts sobre el descens quan falten vuit jornades per acabar la lliga.

L’absència de Pau Víctor a l’onze inicial ha estat la principal sorpresa i la seva sortida a la segona part ja amb 1-0 en contra ha deixat clar que és jugador fonamental. La Real B ha tingut el domini de la pilota a la primera part on han gaudit de la millor oportunitat en una rematada de Pablo Marín que ha sortit fora, a més d’un gol anul·lat. També ha tingut la seva Cristian Herrera amb un xut que ha aturat Marrero.

Badada defensiva i 1-0

La segona part ha començat amb el tradicional regal d’aquesta temporada. En aquest cas l’errada ha estat de Carrión que Gabilondo ha aprofitat per fer l’1 a 0 al minut 2 de la represa. La llista de regals del Sabadell en 30 jornades és enorme. Guillem Molina ha tingut una opció per empatar poc després del gol basc.

Pau Víctor, la sorpresa a la banqueta, ha estat el primer canvi en substitució de Moha Keita que una setmana més s’ha quedat a zero. Més tard han entrat Vladys i Adan per Alberto i Carrión.

Herreradependència

El Sabadell ha fet un pas endavant i la Real un enrere. Al minut 78, una acció iniciada per Pau Víctor ha acabat amb la pilota als peus de Cristian Herrera que s’ha inventat un nou golàs per fer l’1 a 1. El partit ha embogit i especialment el basc González de Zárate que ha estat expulsat per doble groga amb una posterior agressió.

La polèmica ha arribat al 91 amb una acció de Pau Víctor amb unes mans dins de l’àrea basca que no ha considerat penal, el col·legiat Monter Solans.

Dissabte, Sabadell-Nàstic

El Sabadell té ara dos partits a casa. Dissabte (19:15 hores) contra el Nàstic de Tarragona d’Aaron Bueno i Marc Fernández i el diumenge 16 d’abril contra el Castelló.

FITXA TÈCNICA

Real Sociedad B: Marrero; Gabilondo, Jonathan, Arambarri, Cantero, Olasagasti, Kortajarena, Ander Martin (González de Zarate, m.60), Magunazelaia (Dani Garrido, m.79), Marton, Pablo Marin (Asier, m.72)
CE Sabadell: Ortolà; Pau Resta, Molina, Morgado, Carrión (Adan, m.69); Corbalán (Joanet, m.87), Astals, Alex Gualda (Athuman, m.87); Alberto Fernández (Vladys, m.69), Cristian Herrera, Moha Keita (Pau Víctor, m.57)
Àrbitre: Monter Solans. TG: Magunazelaia, González de Zárate, Olasagasti/ Cristian Herrera. TV: González de Zárate (m.83)
Gols: 1-0, m.48: Gabilondo; 1-1, m.78: Cristian Herrera.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Sábado, 08 Abril 2023 15:27
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario